Ik ben stout want ik mag mijn schoen niet zetten

Deze gedachte wordt gedeeld door bijna 400.000 kinderen die op dit moment in armoede leven in Nederland. Deze kinderen vinden geen cadeautje in hun schoen ook al geloven ze in dezelfde Sinterklaas. Daarnaast moeten ze de gezelligheid van een kerstboom of familiediner tijdens de feestdagen missen omdat zij op of onder bijstandsniveau leven.

Ook kinderen die langdurig ziek zijn moeten door intensief ziekenhuisbezoek vaak de warmte van de decembermaand missen, die voor ieder ander kind zo vanzelfsprekend is. Het Sterrenfonds droomt van een wereld waarin kinderen voluit kind kunnen zijn. En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. Want hoe oneerlijk is het als klasgenootjes praten over hun schoencadeautje en anderen niets te vertellen hebben…

Jouw oude mobieltje vult hun schoen!

Bijna iedereen heeft nog wel ergens een oude mobiele telefoon liggen waar niet meer naar wordt omgekeken. Deze oude apparaten zijn evengoed waardevol. Door je oude mobiel op te sturen zorg je er voor dat voor alle kinderen in Nederland december een feestmaand is.  

Hoe en waar

Stuur je oude mobiel gratis op naar het Sterrenfonds (antwoordnummer 435, 7400 VB Deventer).

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven