Ik koop bijtijds een leuke winterjas

Hoewel de zomer zich momenteel nog van zijn beste kant laat zien, is het qua kleding toch weer tijd om aan de winter te denken. Nee, niet aan die bergen sneeuw en natte sneeuwbuien, daar staat ons hoofd echt niet naar,  maar wel aan een goeie winterjas !

Want hoe vaak komt het niet voor dat je eindelijk zover bent om te gaan shoppen voor een leuke jas voor je kind en dan kun je nergens slagen omdat juist de allerleukste jassen al uitverkocht zijn….. ik ben al een aantal keren met mijn neus tegen de lamp gelopen kan ik je vertellen. Maar niet dit jaar, nee ik heb ervan geleerd en ga het nu anders doen! En dat doe ik, zoals een internetonderneemster betaamt lekker via het net. Bij Roos & Tijn vind je er vast een van je gading, want er zijn hippe, stoere maar ook wat klassiekere modellen te vinden. Ik heb de winterjas voor mijn dochter al uitgekozen!

Van SuperTrash zijn er bijvoorbeeld hippe lammy coats en mooie lange zwarte wollen jassen, van Moodstreet kekke fake fur bontjes en tijgerprints, van Cars bomberjacks met stoere vlaggen al vanaf € 59,95. Mijn favoriet staat er hieronder niet bij trouwens, ook al is de donkerblauwe ook wel erg mooi (en de gouden… en de panter, haha).

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven