Iki dress meisjesjurken webshop voor echte prinsessen

Sommige meisjes spelen het liefst in de modder. Stampen op hun regenlaarzen door de plassen. En willen per se een broek aan. Heeft jouw dametje ook de broek aan in huis? Dan kan je webshop Iki Dress misschien beter overslaan… Tenzij je binnenkort een bruiloft op het programma hebt.

In deze webshop vind je namelijk uitsluitend jurken. En geen stoere stukjes design. Maar echte meisjes-meisjes jurken. Van tule. Tutu’s en lange jurken. Een heel fijn shopplekje voor kleine prinsessen dus…

Lees ook: Van top tot teen in bloemenprint, wat vind jij er van?

Webshop Iki Dress

Oké, je koopt bij Iki Dress niet alléén jurken. Er zijn ook tops en accessoires. Oh, en je kan er tule op een rol kopen. Maar zoals de naam van de webshop al zegt… Het draait hier toch écht vooral om jurken. Je vindt er allerlei fijne merken. Zoals het nieuwe Amerikaanse merk Twirls&Twigs, heb jij er al van gehoord?

Nieuw in Nederland : Twirls&Twigs

Twirls&Twigs is een Amerikaans label dat is gelanceerd in 2007 door Shawna Dalton. Ze ontwerpt en creëert kleding al van kleins af aan. Na collecties te hebben ontworpen voor de grote warenhuizen, is ze uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Twirls& Twigs is een Eco-Savy enterprise. Dat wil zeggen een groen bedrijf. Zo gebruiken ze het overschot aan stoffen van andere merken. Deze worden in repen geknipt en dienen als de kleurige ruches en stroken aan de kleding. Zo wordt voorkomen dat goed materiaal op de vuilnisbelt terecht komt, zéér verantwoord dus. Verder worden organisch en recycled katoen en modal gebruikt.

Iki Dress is er terecht trots op dat zij weer zo’n uniek merk met een verhaal kan toevoegen aan de collectie. Daarnaast is de kleding uitermate comfortabel en heeft deze een unieke vrolijke uitstraling. Leuke ruches en applicaties en een apart stofgebruik drukken een stempel op elk Twirls&Twigs item.

Sinds dit seizoen is er een kleine selectie van Twirls&Twigs te koop bij Iki Dress. De collecties worden in kleine hoeveelheden aangeboden dus eind van het jaar worden er al weer nieuwe modellen verwacht.

Shoppen met korting?

Wil jij lekker shoppen in deze webshop? Zonder je druk te maken over verzendkosten? 😉 Dan hebben we nu een klein cadeautje voor je… Profiteer nu van gratis verzenden bij Iki Dress, met de code : twirls

Code is geldig tot 30 november 2012. Let op: deze kortingscode is verlopen.

Lees ook: Jongen in jurk – wat als je zoon graag jurkjes draagt?

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top