I’m a Barbie girl …

Speelde jij vroeger ook met Barbie poppen? En je dochter nu ook? Sinds in 1959 Mattel de eerste Barbie op de markt bracht is dit type pop razend populair geworden. Je kunt eindeloos combineren met kleertjes en haar steeds weer in een andere outfit steken. Als je erg creatief bent of een handige oma of moeder hebt, is het ook erg leuk om zelf wat kleertjes voor haar te maken.

De Barbiepop staat symbool voor de ideale vrouw met een net wat te perfect lichaam en uiteraard lange (blonde) haren. Tegenwoordig is Barbie een dame die haar vrouwtje staat en zelfs een aardig succesvolle carrière als actrice heeft opgebouwd. Barbie is een fenomeen dat generaties van meisjes heeft overleefd en waar onze kleindochters vermoedelijk ook nog mee zullen spelen.

Het hippe Nederlandse tassenmerk Zebra Trends heeft slim ingespeeld op de voorliefde van meisjes voor poppen. Ze hebben maar liefst drie bijzonder leuke tassen uitgebracht waar een schattig poppetje aan hangt. Zo heb je altijd je “Barbie” bij je.

De tassen hebben verschillende maten. Zo is de rode mooi stevig vierkant en compact met een schattig blond poppetje met rode jurk, rode schoentjes en vlechtjes in haar haar. De zilver met roze tas is gemaakt van mooi canvas materiaal, is lekker ruim en heeft een kek blond poppetje met roze jurk, hippe roze hakschoentjes en blond haar met vlechtjes. In deze tassen passen prima al je overblijfspulletjes.

Heb je echt een groot exemplaar nodig? Wil je er bijvoorbeeld boeken in meenemen? Dan is de zilver met blauwe variant in A4 formaat ideaal voor je, met een schattig poppetje in blauw-gele jurk met staartjes. Wij vinden al deze tassen erg leuk en hip, maar zijn met name erg enthousiast over de “roze” variant.

Deze leuke tassen van Zebra Trends zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven