Imagoknallen met Kaatmossel

Zoals je misschien al hebt gelezen organiseert Jessica  op 26 mei een masterclass ‘Imago’ met marketingkanon Jos Burgers. De key-note wordt hierbij verzorgt door door Jack de Vries. (www.kortemetten.nl)

Beide heren zijn absolute marketingknallers, verantwoordelijk voor menig corporate en persoonlijk imago. Inmiddels weet Jack de Vries ook hoe het is om je eigen imago weer uit te moeten deuken. Het komt allemaal aan bod op de dag zelf.

Er zijn nog een kleine 20 KIP-plaatsen beschikbaar. Waar een entree-ticket voor de grotere bedrijven € 395,00 exclusief BTW kost, biedt ze  de eerste rij met een gereserveerde stoel aan binnen haar eigen netwerk. KIP staat voor Kaat’s Important Persons …

Kijk bij de kaatclub hoe je een KIP wordt!

En omdat ze juist haar eigen netwerk wil laten meedelen en laten kennismaken met de leuke mensen die ze allemaal kent biedt ze die gereserveerde plaatsen aan met een enorme korting, namelijk slechts € 150,00 exclusief BTW p.p. En natuurlijk is dat inclusief lunch, netwerkborrel achteraf en de beide boeken waar de masterclass rondom gegeven wordt.

Daarnaast maken de KIP-tickethouders kans op een overnachting vooraf in het Carlton President in Maarssen waar Jessica de avond vooraf, op 25 mei,  een extra netwerk bijeenkomst organiseert voor speciale gasten voor wie het (naar haar idee) van belang is dat zij elkaar leren kennen. Ze heeft 6 kamers geboekt dus dat wordt intensief tafelen!

Het KIP-ticket kun je hier bestellen.

Ben je geen KIP, wil je geen KIP worden (hoe kan dat nu?), of zijn de KIP plaatsen al vergeven? Dan kan je je ticket alsnog hier bestellen natuurlijk.

Twijfel niet, en investeer in jezelf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven