In de mood voor meidenaccessoires

Roozan Kinderkleding is een webwinkel met kleding voor jongens en meisjes voor de leeftijden 3  t/m 12 jaar. RooZan Kinderkleding probeert een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit van de kleding die er verkocht wordt. Zoals bijvoorbeeld de spijkerbroeken voor jongens en meisjes van Linko en Chilong. Verder zijn de lijnen VinRose en Aya Naya van mooie kwalitatief en de vrolijke kleuren en het grote draagcomfort net even anders!

Onlangs heeft RooZan Kinderkleding het assortiment uitgebreid met leuke accessoires voor de meiden tegen zeer scherpe prijzen. En handig mee te bestellen bij een nieuwe Aya Naya outfit!

Bijvoorbeeld de vriendschap moodring, deze verkleurt door de veranderende lichaamstemperatuur van de drager. Bij elke ring zit een kaartje waarop staat wat de kleur van de ring op dat moment betekent. Deze ring is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Met dolfijnen, hartjes of de tekst “Best Friends”.

Daarnaast hebben we ook echte Paua Schelp Ringen. Deze zilverkleurige ring van Imitatie Rhodium is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een Vlinder, Dolfijn of Zonnetje. De diameter is 1.5cm, maar kan versteld worden

In de webshop vind je nog meer sieraden zoals de “Glow in the Dark” rubberen dierenarmbandjes, Dierenprint Knak armbanden. Maar ook hele leuke Happy Color kralen armbandjes sets in verschillende kleuren.

RooZan Kinderkleding geeft een set met “Glow in the Dark” dierenarmbandjes cadeau bij elke bestelling zolang de voorraad strekt! Je kunt deze gewoon meebestellen en vervolgens kortingscode ARMBAND gebruiken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven