In het Brabants Dagblad

Als gevolg van het radio interview op Omroep Brabant heeft onlangs ook het Brabants Dagblad interesse getoond in MamsatWork. Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben stond donderdag 25 november 2010 het BD voor de deur i.v.m. het interview. We hebben uitvoerig gesproken over mijn leven, de site en de achterliggende gedachte ervan, en ga zo maar door. Uiteindelijk zou het stuk vrijdag al in de krant geplaatst worden. In het Meierij gedeelte, dus niet voor alle BD lezers zichtbaar.

Vrijdag de 26e snelde ik naar de winkel om een exemplaar te halen, maar tot mijn verbazing kon ik niets vinden. Natuurlijk gemaild met het Brabants Dagblad, en daaruit bleek dat ze besloten hadden het stuk in de zaterdag editie mee te nemen. Helemaal super natuurlijk!  Als je het wilt lezen, open dan de pdf hieronder!

Ik hoor zojuist (1dec in de ochtend) dat ik vanochtend ook in het Brabants Dagblad sta, katern Uden/Veghel, met hetzelfde stuk. Leuke informatie natuurlijk om nog even met jullie te delen. Voor diegene die de pdf niet kunnen openen, nu ook een plaatje erbij. Klik erop voor een vergroting! Meer informatie over MamsatWork in de media vind je hier.

6 REACTIES

  1. Leuk artikel is het geworden en je maakt meteen reclame voor de ringen van Barbara zie ik! Goed zo, zo werkt dat!! Groetjes, Ilse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here