Populaire indoor speeltuinen in Friesland

In Friesland zijn er diverse indoor speeltuinen waar kinderen zich volop kunnen vermaken, ongeacht het weer buiten. Deze speelparadijzen bieden een veilige en leuke omgeving voor kinderen om te spelen, te klimmen en te ontdekken.

Indoor speeltuinen Friesland

Indoor speeltuinen Friesland

Hieronder hebben we een overzicht van enkele populaire indoor speeltuinen in Friesland gemaakt, zo weet je in één oogopslag waar je heen kunt als het weer in Nederland ons in de steek laat.

Sanjes Safari in Feanwâlden 

Met maar liefst 2500 m2 speelplezier is Sanjes Safari the place to be voor oneindig spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Gewoon lekker kunnen spelen wanneer het sneeuwt, stormt of regent.  

Ga griezelen in de griezel-apenkooi, of ga aan boord van het Piratenschip en blaas grote wolken met ballen over het dek. Je kan zelfs een reisje naar de ruimte maken in de raket! Tel af tot het moment van lancering en daar ga je!  

Maar dat is nog niet alles. Heerlijk springen zo hoog als je kunt op het springkussen, rondjes draaien in de draaimolen tot je duizelig bent of op de bouwplaats je eigen kasteel bouwen, je kunt het allemaal in dit speelparadijs! 

Wist je dat Sanjes Safari de grootste apenkooi heeft in Friesland? Dat betekent drie verdiepingen met verschillende thema’s waar je kunt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. De kids kunnen zich hier helemaal uitleven. 

Het indoor speelparadijs is een echte beleving voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen tot en met 4 jaar hebben hun eigen speelwereld met een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen.

Of ze kunnen heerlijk met de zachte blokken spelen in de softplayhoek. De volwassenen kunnen een oogje in het zeil houden, want er zijn genoeg zitplaatsen. 

Breekt de zon door dan kun je met de kinderen toch nog naar buiten bij Sanjes Safari, want buiten heb je een heuse dierentuin en een outdoor speelpark. Bij Sanjes Safari ben je aan het juiste adres voor zowel indoor- als buiten activiteiten dus! 

Adres: De Sânjes 4, 9269 HA Feanwâlden, telefoon: 0511-477390. Meer informatie vind je op de website.

Speelbos Joure in Joure 

Speelbos Joure is ruim 1500 m2 speelplezier voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. De speeltoestellen zijn speciaal voor jonge kinderen ontworpen; ze zijn voorzien van kleine opstapjes en dus een veilige omgeving om je kinderen te laten spelen. 

Klimmen, glijden, een ballen vulkaan, vier ballen kanonnen en een heuse jungle. Zelfs een glow in the dark voetbalveld hebben ze! Of wat dacht je van een groot springkussen om te gekke salto’s op te maken? Voor de echte dare devils is er een spookhuis waar je kunt griezelen en wat dacht je van tikkertje spelen in het doolhof?

Er is zoveel te doen voor kinderen! Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Ze hebben namelijk een Peutereiland waar kinderen boven 3 jaar niet zijn toegestaan. 

Met twee bos terrassen, gratis Wi-Fi, gratis parkeren en uiteraard goed zicht op de kinderen kunnen volwassenen hier zich ook heerlijk ontspannen. 

Adres: Marconiweg 20b, 8501 XM Joure, telefoon: 0513 41 95 05. Meer informatie vind je op de website.

Ballorig in Heerenveen  

In Heerenveen is er een superleuke plek: Ballorig. Daar kun je binnen spelen, wat echt handig is als het buiten regent. Er zijn veel coole dingen te doen, zoals springen op trampolines, klauteren op klimtoestellen en zelfs voetballen in een speciale zone.

Het is niet alleen voor grote kinderen, maar ook voor de kleintjes is er een aparte plek waar ze veilig kunnen spelen. Je kan Ballorig rekenen tot een van de populaire indoor speeltuinen van Friesland! 

Wat zo fijn is voor ouders, is dat er een terras is waar ze kunnen zitten en een oogje in het zeil kunnen houden terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Zelfs als je als ouder niet zo van klimmen houdt, kun je nog steeds genieten van een drankje en ontspannen. 

Ballorig in Heerenveen is ook een geweldige plek voor verjaardagsfeestjes. Je kunt hier je verjaardag vieren met al je vrienden en samen plezier hebben. Het is dus niet alleen een plek voor gewoon spelen, maar ook voor speciale feestjes. 

Al met al is Ballorig Heerenveen een spannende locatie waar plezier voorop staat, en het is geschikt voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige plek is voor families om samen tijd door te brengen. 

Adres: Pim Mulierlaan 51, 8443 DA Heerenveen, telefoon: 050 549 6715. Meer informatie vind je op de website.

Speelpaviljoen De Avonturij in Bakhuizen  

De Avonturij is een binnenspeeltuin gelegen op Recreatiepark de Wite Burch in Bakhuizen. Hier kunnen kinderen heerlijk indoor spelen, klimmen en klauteren in een natuurlijke omgeving. 

Naast dat kinderen er hun energie kwijt kunnen en worden uitgedaagd, zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Met Flip en Saartje kunnen kinderen op een speelse manier Friesland en de natuur ontdekken.

In Restaurant de Burcht kun je als afsluiter van de dag lekker eten, zodat je weet dat de kinderen moe maar voldaan naar huis gaan. 

Adres: Wite Burch 7, 8574 VC Bakhuizen, telefoon: 0514 58 13 82. Meer informatie vind je op de website.

Indoor speelparadijs De Grote Keizer in Leeuwarden  

Het speelparadijs De Grote Keizer is speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Het 600m2 grote indoor speelparadijs is het hele jaar geopend.  

Je kan er een geweldig dagje uit van maken. Stel je voor: heerlijk eten met iedereen om daarna te gaan bowlen en als afsluiter het overdekte speelparadijs. Superleuk voor een kinderfeestje! Lees eens dit artikel over hoe je bowlen op een kinderfeestje efficiënt kan organiseren.

Als de lente begint wordt De Grote Keizer een spectaculair binnen- en buiten speelpark! Want in de periode van april tot oktober staan er op het buiten terrein mega springkussens waar de kinderen urenlang op kunnen spelen.

Het overdekte speelparadijs, Grand CAFÉ en de disco bowling blijven in deze periode ook geopend.  Laat het zomerweertje ons in de steek hier in Nederland? Bij De Grote Keizer kun je je altijd goed vermaken!  

Adres: Kalverdijkje 76A, 8924 JJ Leeuwarden, telefoon: 058 266 7171. Meer informatie vind je op de website.

Monkey Town in Leeuwarden  

Een favoriete bestemming voor gezinnen is Monkey Town Leeuwarden. Dit speelparadijs heeft verschillende klimstructuren, glijbanen en ballenbakken. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten terwijl ouders ontspannen in het horecagedeelte. Het is een ideale plek voor kinderfeestjes en speelplezier voor alle leeftijden. 

Adres: Snekertrekweg 39, 8912 AA Leeuwarden, telefoon: 058-2120315. Meer informatie vind je op de website.

Vermaak voor het hele gezin bij de indoor speeltuinen in Friesland

In Friesland zijn er diverse populaire indoor speeltuinen die garant staan voor urenlang speelplezier voor kinderen. Of het nu gaat om klimmen, klauteren, glijden of zelfs een combinatie met educatieve activiteiten, deze speelparadijzen bieden vermaak voor het hele gezin.

Perfect voor een dagje uit, een verjaardagsfeestje of gewoon om samen te genieten van speelplezier, ongeacht het weer buiten. 

Veel speelplezier! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven