Indoor speeltuinen Gelderland

Indoor speeltuinen in Gelderland vinden? Lees dan snel verder! Wij hebben de leukste voor jou in deze provincie opgezocht. Want zeg nou zelf: een indoor speeltuin is voor kinderen het einde. Toch heerlijk spelen, klauteren en klimmen terwijl het regent dat het giet, bijvoorbeeld.

En voor jou als ouder betekent het niet eindeloos in de kou zitten bibberen, maar heerlijk aan de koffie met uitzicht op je spelende kinderen. Of even lekker werken als je dat liever doet. Dus kom maar op met die indoor speeltuinen in Gelderland en maak er een heerlijke dag uit van!

leuke indoor speeltuinen in Gelderland

Indoor speeltuinen in Gelderland in diverse soorten

Ja, veel indoor speeltuinen zijn toch wel een beetje meer van hetzelfde. Niet dat dat kinderen ook maar enigszins iets kan schelen. Toch zijn er uitzonderingen. Neem bijvoorbeeld Schateiland met een heel andere invulling van een binnenspeeltuin of wat dacht je van een gewone indoor speeltuin met extra’s, zoals in Apeldoorn?

Alle speeltuinen staan in ieder geval voor uren speelplezier, wat voor weer het dan ook mag zijn. En daar gaat het toch eigenlijk om! Bij mooi weer zijn indoor speeltuinen extra leuk als ze ook nog een buitenspeelmogelijkheid hebben! Ook die kan je vinden in Gelderland. Een heerlijk idee, want een buitenspeeltuin in Gelderland is er natuurlijk ook, maar bij wisselvallig weer is dat niet altijd even fijn.

Monkey Town

Monkey Town verdient even een eigen stukje in dit artikel, want van de vele indoor speeltuinen in Gelderland zijn er maar liefst 8 van Monkey Town. Naar welke gaan jullie? Monkey Town zorgt voor een indoor speeltuin waar kinderen gastvrij worden onthaald, het betaalbaar is en uiteraard schoon en veilig.

Ouders mogen gratis naar binnen. Er is een speciaal peutertarief. Anders gezegd: op zoek naar een heerlijke dag uit zonder op het weer te letten? Dan is Monkey Town een prachtige speelplek voor de kids.

Monkey Town Apeldoorn

Naast een speelparadijs vind je hier ook een klimwand en een escape room.

Adres: Sleutelbloemstraat 71d, 7322AJ Apeldoorn, telefoon: 055-2033033. Meer informatie vind je op de website

Monkey Town Arnhem

Ook in Arnhem kan je heerlijk spelen.

Adres: Cruquiusweg 3a, 6827 BL Arnhem, telefoon: 0850-487626. Meer informatie vind je op de website

Monkey Town Doetinchem

Misschien is Doetinchem voor jou wel dichterbij?

Adres: Edisonstraat 1, 7006 RA Doetinchem, telefoon: 0314-201010. Meer informatie vind je op de website

Monkey Town Ede

Ook in Ede vind je een indoor speeltuin van Monkey Town met grote speeltoestellen, glijbanen, een peuterzone en alles wat bij een echt indoor speeltuin hoort!

Adres: Vening Meineszstraat 4, 6717 AJ Ede, telefoon: 0318-301833. Meer informatie vind je op de website

Monkey Town Harderwijk

Harderwijk staat dan misschien vooral bekend om zijn dolfijnen…maar voor de kids is er ook een andere leuke plek om te vertoeven! Naast het speelparadijs kan je hier ook terecht voor lasergamen.

Adres: Verkeersweg 3, 3842 LC Harderwijk, telefoon: 0341-700290. Meer informatie vind je op de website.

Monkey Town Voorthuizen

Op zoek naar indoor speeltuinen in Gelderland, dan kan je ook terecht in Voorthuizen. Hier vind je een heerlijk speelparadijs.

Adres: Apeldoornsestraat 46, 3781 PN Voorthuizen, telefoon: 034-2201000. Meer informatie vind je op de website.

Monkey Town Wamel

Het indoor speelparadijs vind je in Wamel aan in de Industriestraat. Tot en met 12 jaar zullen de kinderen hier zich heerlijk vermaken.

Adres: Industriestraat 12, 6659 AL Wamel, telefoon: 0487-501300. Meer informatie vind je op de website.

En nog een Monkey Town bij de indoor speeltuinen in Gelderland: Wijchen

Met verschillende glijbanen, een lasergameruimte, trampolines en nog veel meer speelplezier is het goed toeven bij het indoor speelparadijs in Wijchen. Ook voor peuters. Zij hebben een gethematiseerde peuterspeelruimte!

Adres: Nieuweweg 201, 6603 BM Wijchen, 024-6456445. Meer informatie vind je op de website.

Andere indoor speeltuinen in Gelderland, zoals Binnenspeeltuin de Tol in Nunspeet

Bij binnenspeeltuin de Tol kan je klauteren, springen, glijden, voetballen en nog veel meer plezier maken. Er is een hele grote glijbaan, een klimtoren met elastieken, er zijn trampolines, een ballenbak voor de kleintjes en nog lekker veel meer om heerlijk een dag bezig te zijn.

Adres: Elspeterweg 61a, 8071 PB Nunspeet, telefoon: 0341-252413. Meer informatie via de site.

Speeltuin Megapret in Lievelde

Waar vind je nog meer indoor speeltuinen in Gelderland? Wat dacht je van Lievelde? Hier is speeltuin Megapret te vinden, waar kinderen kunnen spelen op een oppervlakte van zo’n 1.500 vierkante meter. Klimmen en klauteren, uiteraard, maar ook genieten in meerdere ballenbakken. En wat te denken van roetsjen van de rodelbaan?

Maar: ook buiten kan er gespeeld worden! Het speelparadijs is ingedeeld in Binnenpret en Buitenpret. Buitenpret staat garant voor nog eens ruim 20.000 vierkante meter speelplezier. Verder vind je hier buiten ook nog Waterpret en een midgetgolfbaan.

Adres: De Stegge 23, 7137 NC Lievelde, telefoon: 0544-377932. Meer informatie vind je op de website.

Funzone in Nijmegen

Heel veel binnenpret; daar staat Funzone garant voor. Er zijn onder andere trampolines, skelters, luchtkussens, een sleetjesbaan, glijbanen, er is supergroot LEGO, een bouwplein en een kinderbowlingbaan.

Adres: Stationsstraat 21c, 6678 AA Oosterhout (Gld), telefoon: 0481-481234. Meer informatie vind je op de website.

Een unieke plek op het lijstje van indoor speeltuinen Gelderland: Heggies Speelschuur in Emst

Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je Emst en daar is Heggies Speelschuur gevestigd. Indoorspeeltuinen in Gelderland zijn regelmatig helemaal binnen, maar hier kan je kind ook buiten spelen.

Bij mooi weer kan je namelijk naar de dierenweide of met skelters buiten rondrijden. Dus een ideale oplossing voor dagen dat je niet zo goed weet wat je met het weer aanmoet.

Adres: Langeweg 14, 8166 GT Emst, telefoon: 0578-613936. Meer informatie vind je op de website.

Schateiland Zeumeren; een andere beleving bij indoor speeltuinen in Gelderland

Een indoor én outdoor speelparadijs voor de kinderen, waarbij de kleine piraten van harte welkom zijn. Geen standaard speelparadijs, maar een heel eigen concept. Het schateiland heeft piraten als thema en je speelt dan ook op bijvoorbeeld een houten schip.

Er is entertainment, waarbij je op avontuur kunt gaan met Zack en Zara. Hierdoor kan je je kinderen weer een heel andere ervaring bieden.

Adres: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen, telefoon: 0342-794047. Meer informatie vind je op de website.

Pret Inn in Heumen

Pret Inn is een indoor speeltuin in Gelderland waar kinderen tot 12 jaar lekker kunnen spelen. Je kunt er ook lekker eten, er zijn fijne zitjes en er is een buitenterras. De binnenspeeltuin grenst aan een bos en mooie weilanden.

Dus kan je daar misschien ook nog even lekker van genieten. Vanaf 14 jaar gratis entree, of je moet als ouder kind toch nog willen spelen. Dan moet je wel betalen.

Adres: Bolder 18, 6582 BZ Heumen, telefoon: 024-7601010. Meer informatie vind je op de website.

Verandering binnen indoor speeltuinen Gelderland

Misschien wilde je naar Hedel, omdat daar een leuke binnenspeeltuin was. Maar blijkt het er niet meer te zijn. Kids Castle in Hedel wordt namelijk een luchtkussenpark. Terwijl ik dit schrijf wordt het geheel omgebouwd! Ook leuk, natuurlijk.

Dus hou hun site in de gaten wanneer ze weer open zijn! Ze zullen dan vallen onder Bounce Valley en de officiële naam wordt dan ook Bounce Valley Den Bosch. Waarmee het meteen een heel andere binnenspeeltuin ervaring zal worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven