Leukste indoor speeltuinen in Zeeland   

Zeeland staat bekend om zijn prachtige kustlijn en pittoreske dorpjes, maar biedt ook veel indoor speeltuinen voor kinderen om zich uit te leven, vooral op dagen wanneer het weer buiten niet meewerkt.

Als moeder heb ik al heel wat leuke indoor speeltuinen in Zeeland mogen bezoeken toen mijn kinderen jonger waren. Mocht je nog meer leuke binnen activiteiten zoeken om de verveling tegen te gaan bij slecht weer dan is dit artikel ook echt wat voor je. Zo hoeven de kids zich nooit te vervelen.

indoor speeltuinen zeeland

Indoor speeltuinen Zeeland

Ik heb een lijstje gemaakt met leuke binnen speeltuinen in Zeeland waar ook jouw kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

1. De Vierlinden Goes: Een wereld van plezier

Gelegen in Goes, is de mooie indoor speeltuin van de Vierlinden, een echt speelparadijs voor kinderen. Hier hebben ze een bijzondere binnenspeeltuin die helemaal draait om de natuur.

Klimmen, klauteren, glijden en verstoppen, het kan er gewoon allemaal! Vooral de boomhut is populair en is zeker 8 meter hoog, waardoor de speeltuin voor alle leeftijden spannend is. 

Voor de kleintjes tussen 1 en 4 jaar hebben ze speciale plekken gemaakt, zoals een zachte speelhoek, een mini-apenkooi en een springkussen met Mats Muis.

Voor de oudere kinderen is de rest van de speeltuin een echte uitdaging. Er is voor alle leeftijden veel plezier te beleven in deze unieke binnenspeeltuin vol natuurthema! 

Adres: Kattendijksedijk 19, 4463 AL Goes, telefoon: 0113-21 18 65. Meer informatie vind je op de website.

2. Ballorig Vlissingen: Springen en klimmen in een heus speelparadijs

In het hart van Vlissingen ligt Ballorig, een speeltuin waar springen en klimmen centraal staan. Met trampolines, ballenbakken en uitdagende speeltoestellen is dit een ideale plek voor kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.  

Bij Ballorig draait alles om het vieren van feestjes, schoolreisjes en gezellige peuterochtenden. Dit speelparadijs is dé plek waar kinderen ongeremd plezier kunnen beleven, terwijl ouders zich geen zorgen hoeven te maken.

Ouders kunnen heerlijk zitten in hun horecagedeelte en gewoon ontspannen en genieten terwijl de kids zich uitleven. Ballorig staat gewoon garant voor vermoeide maar ook erge blije kindergezichtjes aan het einde van de dag.

Ze hebben maar één doel: het bezorgen van een geweldige dag waar zowel kinderen als ouders volop van kunnen genieten. 

Adres: President Rooseveltlaan 731 B, 4383 NG Vlissingen, telefoon: 0118-418 942. Meer informatie vind je op de website.

3. Klok’uus s-Heer Arendskerke: Avontuurlijk spelen in een uniek binnen speeltuin

Klok’uus is zeker te weten populair binnen Zeeland en zelfs buiten Zeeland! Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze prachtige indoor speeltuin zeker uniek én avontuurlijk. is.

Hier is plezier gegarandeerd voor zowel jong als oud. Deze binnen speeltuin is uniek, want het is helemaal in het thema van een boeren-speelschuur, een eerbetoon aan vroegere tijden waar appels en peren werden geoogst.

Dit zie je terug in allerlei attributen, waardoor het niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest originele indoor speeltuinen is. 

Voor de waaghalzen hebben ze een rechte freefall-glijbaan, exclusief voor de stoere avonturiers. Ze hebben ook een hobbelige glijbaan die geschikt is voor iedereen, dus ook wij kunnen het kind in ons loslaten. Deze glijbaan gaat zelfs onder een echte combine door die vroeger graan van het land oogstte. 

De Spidertower is een enorme hit in deze indoor speeltuin. Je kan tussen de elastieken door duiken en je laten opvangen voordat je de vloer raakt. Het is super spannend, maar vooral heel leuk!

Het grote klimrek zorgt ervoor dat kinderen tot 12 jaar naar hartenlust kunnen springen, duiken, verstoppen, klimmen en klauteren. 

Zelfs aan onze kleine kinderen is gedacht, want voor peuters en kleuters hebben ze een speciale omheinde speeltuin, het kalverskotje. Hier kunnen ze veilig spelen in de ballenbak, springen op de trampoline en rijden op mini-tractors.

Ouders kunnen ontspannen aan de tafeltjes bij de omheining, terwijl ze een oogje op hun kinderen houden. Binnen vind je ook verschillende tafeltjes met uitzicht op de spelende kinderen. Persoonlijk vind ik dat hun menukaart erg kindvriendelijk is met heel wat lekkers om op te laden voor nog meer speelplezier.

Als je wat meer rust nodig hebt, kun je kiezen voor een tafeltje in het knusse restaurant of zonnige terras. Deze indoor speeltuin heeft alles voor een geweldig dagje uit met de hele familie en staat bij ons hoog op de lijst.

Adres: Wissekerkseweg 6, 4458 SH ‘s-Heer Arendskerke, telefoon: 0113-56 13 06. Meer informatie vind je op de website.

4. Mini Mundi Middelburg: Speelplezier voor iedereen  

Wanneer je met jonge kinderen in Zeeland bent, is Mini Mundi in Middelburg een ideale plek om een paar uurtjes vol plezier door te brengen. Mini Mundi biedt zowel een binnen- als buitenspeeltuin, waardoor kinderen van alle leeftijden plezier hebben.

Het kleine attractiepark voegt nog meer opwinding toe, met attracties zoals een vrolijk treintje, een schommelboot en zelfs een kinderachtbaan. Er is genoeg te ontdekken en te beleven voor een onvergetelijke tijd. 

Wat ik zelf een interessante toevoeging vind aan Mini Mundi is Miniatuur Walcheren, een soort Madurodam dat specifiek gericht is op het Zeeuwse eiland Walcheren. Het is misschien niet extreem groot maar het geeft je wel de mogelijkheid om een miniatuurversie van de Zeeuwse omgeving te bewonderen. 

Mini Mundi biedt een gevarieerde mix van binnen- en buitenspeelplezier, gecombineerd met een klein attractiepark, waardoor het de perfecte dagje uit is voor gezinnen met jonge kinderen die Zeeland bezoeken.

Hier kunnen kinderen zich vermaken en ouders genieten van een ontspannen dagje uit. 

Adres: Podium 35, 4337 WV Middelburg, telefoon: 0118-471010. Meer informatie vind je op de website.

5. Speelboerderij Five Star Farm Kamperland: Spelen in een schuur en buiten 

Zelf waren wij geregeld te vinden op deze speelboerderij in Kamperland. Het is een fantastische plek voor kinderen om lekker te spelen en plezier te hebben. Als je komt spelen, krijg je altijd een tafeltje.

Als alle tafeltjes bezet zijn, is de binnen- en buitenspeeltuin vol. Wij zorgden er altijd voor dat we er ruim op tijd waren want wij maakten er echt een dagje uit van als we richting Kamperland gingen.

De indoor speeltuin bevindt zich in de grote schuur, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren in het speeltoestel met drie verdiepingen. Hier vind je uitdagende speelmogelijkheden zoals de dubbele gele glijbaan en de spannende kabelbaan.

Voor de allerkleinsten hebben ze een aparte hoek om rustig te spelen. Terwijl jij aan tafel zit met een kopje koffie kun je de kinderen goed in de gaten houden tijdens het spelen, en volop zwaaien natuurlijk! 

Buiten kunnen kinderen de zandbak ontdekken, glijden van de glijbaan in het zand of rondrennen op de skelterbaan. Natuurliefhebbers kunnen de Natuurmuur bekijken met vogelhuisjes en insectenkastjes.

Het natuur informatiecentrum in het oude varkenskot biedt heel veel informatie. Speelplezier en leerplezier dus bij deze speelboerderij in Kamperland!

Adres: Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland, telefoon: 0113-371 972. Meer informatie vind je op de website.

Binnen speeltuinen in Zeeland 

Omdat ik zelf in het mooie Zeeland woon kan ik met trots eerlijk zeggen dat Zeeland leuke indoor speeltuinen heeft die de verbeelding van kinderen prikkelen en hen de mogelijkheid bieden om op een speelse manier te leren.

Of het nu gaat om klimmen, racen of ontdekken, deze leuke indoor speeltuinen in Zeeland bieden urenlang plezier, zelfs als de zon niet schijnt. Wij hierin Zeeland hebben maar geluk met zulke diverse en boeiende plekken om onze kinderen te vermaken.

Wil je meer leuke binnen speelparadijzen ontdekken in Nederland? Lees dan ook eens dit artikel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven