Tofste indoor speeltuinen in Zuid Holland 

Zuid-Holland heeft allerlei leuke binnenplekken waar kinderen volop kunnen genieten. Deze overdekte speeltuinen zijn niet alleen veilig, maar ook ideaal op dagen wanneer het buiten slecht weer is.

Hieronder heb ik een uitgebreide lijst gemaakt met indoor speeltuinen in Zuid Holland die voor jong én oud leuk zijn!

Indoor speeltuinen Zuid Holland 

Indoor speeltuinen Zuid Holland

In deze bruisende provincie kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten in de leukste binnen speeltuinen, terwijl ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het weer.

Het is een geweldige manier om samen plezier te hebben en te ontsnappen aan de regenachtige dagen die soms roet in het eten gooien voor buitenspelen in de binnen speeltuinen in Zuid Holland.

FunZone Delft 

Wat een feest! Deze overdekte speeltuin heeft verschillende speelpleinen waar de kids kunnen rennen, klauteren, glijden en vooral veel plezier kunnen hebben. Deze fantastische binnen speelparadijs denkt zelfs aan de volwassenen met hun horecagedeelte.

Ouders kunnen met een gerust hart heerlijk aan een tafeltje zitten en hun kroost in de gaten houden. Heb je schattige foto’s gemaakt kun je ze zelfs direct naar opa en oma zenden, of zelfs op je social media plaatsen, want FunZone Delft heeft gratis Wifi zodat het thuisfront geen moment hoeft te missen van de kids die plezier hebben. 

Dit speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Ze hebben zelfs hun eigen mascottes! Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken.   

Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij deze binnen speeltuin dan ook hoog in het vaandel. Er is niets zo belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen!  

Deze indoor speeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten hebben ze ook een speciale peuterhoek voor de allerkleinsten. 

Adres: Leeuwenstein 18, 2627 AM Delft, telefoon: 015-8795295. Meer informatie vind je op de website.

Monkey Town Bleiswijk 

Deze binnenspeeltuin is echt een bezoek waard. In de ochtend tijdens schooltijd is er het peutertarief. Ideaal voor de allerkleinsten is dat het in de ochtenduren er rustig is, zo kunnen ze ongedwongen heerlijk spelen.

Je kan daar gratis parkeren en je hoeft niet te betalen als volwassenen. Deze overdekte speeltuin is ruim opgezet en binnen heb je een uitgebreid terras voor ouders . 

Voor de kinderen tot vier jaar is er een aparte hoek waar ze fijn kunnen spelen. Er is een ingang zodat iets oudere kinderen zichzelf kunnen vermaken en je maar een uitgang in de gaten hoeft te houden.

Het aanbod is groot voor het leukste speelplezier; van trapauto’s tot een rollerglijbaan, trampolines, een ballenbak, klimtoestellen, bouwblokken en nog veel meer. Als het rustig is, is het mega klimbouwwerk ook zeker een aanrader.

Met name in de grote ballenbak met zuigers en blazers en de mega rollerbaan met zitjes is het goed toeven in Monkeytown Bleiswijk.

Adres: Kooilaan 1A, 2665 KR Bleiswijk, telefoon: 085-0487650. Meer informatie vind je op de website.

Zuiderparadijs – Den Haag 

Hou je zelf van een beetje actie of heb je een kind die graag wil racen? Dan is het Zuiderparadijs in Den Haag gewoon een must om te bezoeken! 

In deze fantastische binnenspeeltuin vind je namelijk de allergrootste kids indoor (slow motion) racebaan look a like circuit (indoor verkeersplein) van Nederland. Mini-Cars en motoren die echte racegeluiden maken en werken op een milieuvriendelijke gel accu schieten elkaar voorbij.

Glijbanen, klimrekken, trampolines, funshooters, een klimtoren, reuze Lego blokken, een game room, er is teveel om op te noemen. 

Voor peuters en kleuters is er een eigen speelruimte met speelhuisjes, trampoline en erg veel los (zacht) speelgoed. Verschillende interactieve apparaten met educatieve spellen en verschillende houten behendigheidsspelen zijn aanwezig voor goede ontwikkeling en motoriek oefeningen.

Diverse lachspiegels in het thema sneeuwwitje en de dwergen zijn er voor de zogenaamde lachspiertraining. 

Voor de ouders is er een gratis wi-fi netwerk en zijn er zelfs computers en werkplekken, mogelijkheid om te zonnebanken en een classic arcade games. Een echt waar speelparadijs waar elk gezinslid zich uren kan vermaken! 

Adres: Mr. P. Droogleever Fortuynweg 79, 2533 SP Den Haag, telefoon: 070-388 32 70. Meer informatie vind je op de website.

Bungelland Rotterdam 

Bungelland in Rotterdam is altijd een top idee als je met je (klein) kinderen een dag wilt hebben volop speelplezier! Speelparadijs Bungelland is een overdekte speeltuin in Rotterdam, vlakbij winkelcentrum Alexandrium. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen, glijden en nog veel meer. 

Je kunt er ook zelfs lasergamen en bowlen. Voor de kleintjes is er een aparte Peuterzone. In de speciale Peuter Zone kunnen zij zich in alle veiligheid vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn.

Weet je dat door al vanaf jonge leeftijd te spelen, rollen en dollen, de motorische ontwikkeling van de kleintjes al in een vroeg stadium wordt gestimuleerd?

Voor de ouders is er gratis WiFi, een uitgebreide menukaart en er liggen tijdschriften. En niet onbelangrijk: Bungelland is overzichtelijk, veilig en schoon! 

Adres: Koperstraat 17, 3067 GL Rotterdam, telefoon: 085-0487695. Meer informatie vind je op de website.

Speelplezier gegarandeerd in overdekte speeltuinen in Zuid Holland

In Zuid-Holland zijn er veel indoor speeltuinen waar kinderen heel veel plezier kunnen hebben. Het maakt niet uit of het regent of de zon schijnt, deze speciale plekken zijn er altijd om verveling te voorkomen. Kinderen mogen hier hun fantasie gebruiken en van alles ontdekken, speelplezier gegarandeerd! 

Als je dus niet weet wat je op een dag moet doen, neem dan de kinderen mee naar een van deze indoor speeltuinen in Zuid-Holland. Ze zijn veilig en speciaal ontworpen voor kinderen om te spelen en nieuwe vrienden te maken. Het maakt niet uit hoe oud je bent, er is altijd wel iets leuks te beleven.  

Pak de hand van je (klein) kinderen en ontdek samen de allerleukste indoor speeltuinen in Zuid-Holland! Het wordt een dag vol plezier en lachen, en wie weet wat voor avonturen jullie zullen beleven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven