Ingezonden brief: Vriendinnen of manlief ?

Van de week las ik dit bericht op internet.

 • Een op de drie vrouwen is liever in haar vrije tijd bij vriendinnen dan bij manlief, omdat ze met haar vriendinnen meer lol zou hebben.
 • Shoppen , het bezoeken van een spa, een diner met een glas wijn vormen de top 3 van favoriete bezigheden met vriendinnen.
 • 60% van de vrouwen gaat ook liever shoppen met vriendinnen dan met manlief, vanwege het feit dat vriendinnen beter advies zouden geven. Het dagje uit is wel duurder dan een dagje met manlief. Vrouwen sporen elkaar meer aan om iets te kopen.
 • Wanneer vrouwen afspreken, zouden ze ook  meer moeite doen met het uitzoeken van een leuke outfit en meer tijd steken in haar en make-up.
 • Toch is tweederde van de ondervraagde vrouwen schuldig, omdat ze vinden dat ze niet vaak genoeg zouden afspreken met vriendinnen.
 • Een op de tien geeft zelfs aan dat ze meer “zichzelf” kan zijn in de buurt van haar vriendinnen dan in het gezelschap van manlief.

Ik ben wel benieuwd hoe jullie dit zien, zit hier een kern van waarheid in ?? Bij mij komt ook de vraag omhoog waarom die vrouwen dan niet met hun vriendin samen wonen ipv met manlief!

1 gedachte over “Ingezonden brief: Vriendinnen of manlief ?”

 1. Avatar foto
  Mariska den Hartog

  Eerlijk gezegd vind ik dit wel een beetje schokkend. Als je echt liever met je vriendinnen bent, waarom ben je dan in vredesnaam met je man? Ik vind het allebei leuk, ik houd erg van mijn vriendinnen en kan veel plezier met ze maken, maar dat geldt net zo goed voor mijn man. Ik kan met hem ook genieten van een dagje uit of dubbel liggen om een grappige film, ik noem maar wat. Het is allebei wel anders, maar het is niet zo dat ik bij een van de twee liever ben. Ik kan bij allebei mezelf zijn, maar in verschillende opzichten. Omdat je bij je vriendinnen een andere rol vervult dan bij je man. Die afwisseling is juist wat het leven leuk maakt.

  Dat je voor je vriendinnen je best doet om er leuk uit te zien, heeft volgens mij vooral te maken met het willen laten zien dat je leuk bént. Al zijn het vriendinnen, vrouwen willen toch niet voor elkaar onder doen. Maar voor een avondje uit met manlief doe ik net zoveel moeite als voor mijn vriendinnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven