Inside Out Bracelet: sieraden met een boodschap én een filosofie

Sieraden, die dragen we normaal gesproken voor ‘de buitenkant’. Iets belangrijks, in de wereld waarin we leven. Hoe belangrijk is innerlijk eigenlijk nog? De filosofie van Inside Out Bracelet is dat échte schoonheid vanbinnen komt. Waarom dan toch een sieraad kopen, hoor ik U vragen? Een goede vraag, beste lezer! Ik had er zelf ook even moeite mee. Maar als je de filosofie van Inside Out Bracelet doorneemt wordt het wel degelijk logisch. Lees je even mee?

Filosofie voor kids: dit boek laat kinderen spelenderwijs filosoferen

Inside Out Bracelet: een armband met een verhaal

De Inside Out Bracelet is een armband met iets extra’s. Behalve een mooie armband, krijg of geef je tegelijkertijd een mooie boodschap. Een sieraad om een leven lang te koesteren.

In onze wereld draait het maar al te vaak om de buitenkant. Die kan je oppoetsen, mooier maken en laten blinken. Maar hoe zit het met je binnenkant? Die laat zich iets minder makkelijk ‘maken’. En dat is nou precies het idee van Inside Out Bracelet. Zij hebben 3 armbanden ontworpen, die samen je ontwikkeling en zoektocht naar wijsheid, liefde en innerlijke rust uitbeelden. Is dat een mooie boodschap of niet?

Put your inside out

Door jezelf open te stellen om te zijn wie je wil zijn, kan je een nieuw mens worden. Een mooier, gelukkiger mens! Niet mooier van buiten, maar van binnen. Ben jij op weg naar je ‘nieuwe ik’ en wil je dat vieren? Of ben je trots op iemand die daar mee bezig is? Geef dan de Inside Out Bracelet cadeau. Voor een ander, of gewoon voor jezelf!

Inside Out Bracelet: een bijzonder cadeau

Inside Out Bracelet wenst iedereen een geweldig jaar vol met, hou je vast: inspiratie, moed, emoties, liefde, daadkracht, kleuren, verbondenheid, warmte, zachtheid, genieten, eerlijkheid, bijzonder, boeien, groeien, basis, visie, woorden, gevoelens, beelden, verlangen, geduld, vertrouwen, oogsten, zaaien, waarheid, kracht, zuiverheid, gerechtigheid, leergierig, begrip, acceptatie, doorzettingsvermogen , verantwoordelijkheid, gezondheid en alles wat je verder nog nodig hebt! En afgezien van al deze wensen willen ze je ook nog een cadeautje geven! Wij spelen Sinterklaas, en delen kortingsacties uit.

Shoppen met korting?

De Mamsatwork lezers krijgen tot en met 31 december 10% korting op alle Inside Out armbanden die via de webshop besteld worden. Sla nu je slag en gebruik als codewoord: mamsatwork.

Let op: deze kortingscode is helaas niet meer geldig.

Dromen, durven, doen: wat doe jij om je dromen waar te maken?

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top