Sneak peak van mijn nieuwe kantoor, wat vinden jullie ervan?

Onlangs postte ik al een blog over een nieuwe werkruimte aan huis en de dingen die ik daar belangrijk aan vind. In die blogpost zie je ook hoe de werkruimte er een aantal weken geleden nog uitzag, met de oude staldeuren. Om er een inspirerende kantoorinrichting van te maken en een comfortabele werkomgeving moest er nog het nodige gebeuren.

Mijn nieuwe werkplek; de start van een inspirerende kantoorinrichting

Inmiddels zijn we al weer een aantal stappen verder. Het kantoor is nog niet af en de inspirerende kantoorinrichting mag nog wel wat aangescherpt worden 😉 , maar het begin is gemaakt en ik ben er nu al super blij mee!

Moet je kijken hoe gaaf deze toogkozijnen zijn die erin geplaatst zijn! De hoeveelheid licht die binnenkomt is enorm en daar ben ik heel erg blij mee. Sowieso hou ik enorm van licht in huis, maar zeker op mijn werkplek is dat van belang. Ik breng er per slot van rekening heel wat uurtjes door.

Zoals je misschien wel ziet moet er nog gestuct worden, maar dat kan pas uitgevoerd worden als het plafond geïsoleerd en dichtgetimmerd is en we nog een wand gesloopt hebben. Het kantoor wordt namelijk nog een slagje groter dan je hier ziet, zodat ook Luc en Lotte er makkelijk bij kunnen en we er -naast werkplek- ook een fijne knutselplek van kunnen maken. De komende maanden hebben we hier dus nog wat te klussen, maar ik kon niet laten om het alvast in te richten om jullie al wat te laten zien.

inspirerende kantoorinrichting

Mijn nieuwe vintage vloerkleed

Toegegeven… de tafel en de stoelen die er staan, die komen van buiten en moeten nog vervangen worden. Maar ik wilde zo graag alvast een indruk krijgen van de kantoorinrichting dat ik mijn inspiratie niet kon bedwingen: ik ben dus alvast gaan sjouwen. Zo kan ik ook mijn nieuwe vintage vloerkleed wat speciaal voor het nieuwe kantoor bedoeld is alvast in de juiste setting bekijken.

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat we nog geen beslissing over de vloer gemaakt hebben, maar inmiddels ben ik zover dat ik de betonnen vloer mooi laat liggen. Met vloerkleden ga ik dan mijn inspirerende kantoorinrichting een duwtje in de juiste richting geven. Hoe vind je het?

vintage vloerkleed met roze stoel

We hebben het vloerkleed ook even tijdelijk in de woonkamer gehad (zie hierboven). Het is zo waanzinnig mooi dat ik twijfel of we niet nog een exemplaar in huis zullen halen. Ik heb het vloerkleed bij Volero vandaan waar je redelijk betaalbare vloerkleden kan vinden. Ik werd meteen verliefd op dit vloerkleed. Het combineert ook zo makkelijk met allerlei kleuren. Dat roze van hierboven vind ik super mooi, maar ook okergeel en blauw -zoals de kussens op het houten stoeltje dat ik van mijn ouders geërfd heb staat erg mooi vind ik.

kleurencombinaties met vintage groen vloerkleed

Het kleed is 2.30 meter bij 3.30 meter lang en er komt straks een langwerpige houten ovalen tafel op te staan van de Karwei die we tijdens de Black Friday deals gekocht hebben met 25% korting. De tafel is 2.20 meter lang waardoor er aan weerszijden ruim een halve meter vloerkleed over is met deze kantoorinrichting. Nice! Daarnaast is hij niet langpolig wat ik zelf heel erg fijn vind. En hout combineert met dit vintage groen ook super mooi, check maar…

hout gecombineerd met een vloerkleed in vintage groen

Nog een vloerkleed erbij…

Ik heb alleen nog een extra vloerkleed nodig 😉 . Als straks de tussenmuur eruit is, dan komt er namelijk nog een tafel bij. Een ronde, van hetzelfde materiaal als de ovalen tafel. Ook in dit deel van het kantoor ligt straks een betonnen vloer, waardoor ik ook hier graag een vloerkleed wil. Nu is alleen de vraag… ga ik nu weer voor een van de vintage vloerkleden, of zou misschien een jute vloerkleed leuker zijn.

Ik vind onderstaande vloerkleden bijvoorbeeld ook echt fantastisch en dat zal denk ik onder een ronde tafel ook heel leuk zijn. Ik twijfel alleen over de kleur (omdat de tafel ook van hout is). En kleurt het zwart dan wel bij het groene vloerkleed van hierboven of kan ik misschien beter de grijze variant nemen dan?

Heb jij hier een mening over? Laat het me even weten, ik ben namelijk nieuwsgierig wat jullie het mooiste vinden. En heb je een heel ander idee? Laat het me zeker even weten!

Wanneer is een werkplek inspirerend?

Ook al is inspiratie voor iedereen belangrijk tijdens zijn of haar werk, iedereen haalt zijn inspiratie ergens anders vandaan. Ik heb er even over nagedacht en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik graag een gezellig kantoor wil hebben dat niet te steriel is. Mijn kantoor in ons vorige huis was met een witte tafel en witte kasten. De kasten zelf die houden we, maar de kantoortafel die gaat dus vervangen worden om meer sfeer te creëren. Ik wil eigenlijk ook met mijn nieuwe kantoorinrichting een soort van inspirerende huiskamer effect bewerkstelligen. Hopelijk past er nog een mooie open kast in straks met plantjes voor wat extra gezelligheid en tegen de werkstress 😉 .

De oranje ton in de hoek die hebben we van een tante van Frank gekregen. Die stond daar op zolder stof te happen en ik vind hem fantastisch. Hij geeft in één klap kleur aan de ruimte vind je niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven