Intro

Een tijdje geleden ben ik benaderd door MAMSATWORK met de vraag of ik ook een blog bij wilde houden. Dat leek mij een leuk idee en ik heb mij aangemeld. Dit is nu mijn eerste blogje, nog niets bijzonders (of de rest dat wordt moet nog maar blijken ;)), maar puur om mij zelf en mijn gezin voor te stellen.

Ik ben al 17 jaar samen met mijn ‘vriend’ E, nee niet getrouwd, ook geen plannen in die richting….Wij hebben samen twee heerlijke dochters I. van 7,en N.  van bijna 4. Mijn broertje van 20 woont al 10 jaar bij ons na het overlijden van mijn moeder. Met zijn allen wonen wij in een hoekhuisje in een gezellig dorpje in Zeeland. Ik werk 20 uur per week in een kinderkledingwinkel en daarnaast heb ik sinds oktober een webwinkel in handgemaakte kinderaccessoires. Wij hebben er bewust voor gekozen om allebei part-time te gaan werken zodat we zelf het grootste deel voor onze kinderen kunnen zorgen, en in noodgevallen is er mijn tante die met veel plezier een keertje oppast. Zo tot nu een typisch doorsnee gezin, maar doorsnee is niet het goede woord, TYPISCH daarintegen wel!

Rolverdeling

Onze rolverdeling is niet stereotype zeg maar, waar E het grootste deel van het huishouden voor zich neemt, en erg toegewijdt mag ik wel toevoegen, ben ik een soort manusje van alles. Het komt regelmatig voor dat ik iets verbouw terwijl manlief net de afwas heeft gedaan en met de meiden is gaan winkelen. NEE geen vooroordelen, er is geen twijfel over onze geaardheid, dit is gewoon ons leven, en het past ons perfect! Al lachen we er samen soms het hardst om, want humor is toch wel de drijfveer binnen ons typische gezinnetje.

En over de situaties waar wij ons af en toe in bevinden zal ik regelmatig een blogje plaatsen.

groetjes Miranda

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

2 gedachten over “Intro”

 1. Welkom bij de club Miranda,

  We volgen elkaar al een tijdje op twitter, maar leuk om je nu ook wat beter te leren kennen.

  Ben net als Ivon benieuwd naar je verhalen!

  Groetjes Patricia

 2. Hallo Miranda,

  Welkom! Leuk weer een nieuw “gezicht” bij de bloggers te hebben, ben erg benieuwd naar je verhalen, want ben nu al erg nieuwsgierig naar jullie “bijzondere” gezin!

  Groetjes,
  Ivon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven