4 redenen waarom jij een nieuwe iPhone 15 wilt

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone? Dan loont het om nog eventjes geduld op te brengen met het aanschaffen van een nieuwe telefoon. September is namelijk traditioneel de maand waarin Apple met haar nieuwste modellen komt. Je wilt natuurlijk graag het beste toestel dat je kunt krijgen, en met een beetje geduld kun je dus voor een toestel gaan waarmee je er zeker weer een tijd tegenaan kunt. Maar waarom zou je eigenlijk zo’n nieuwe iPhone 15 willen?

nieuwe iPhone 15 voordelen

Verstokte iPhone-liefhebber

De iPhone is niet voor iedereen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niets anders meer. Het zijn oerdegelijke, high-end smartphones met intuïtieve bediening en uitstekende integratie met andere Apple-producten.

Ben jij ook een verstokte iPhone-liefhebber geworden? Dan heb je vast ook interesse in de nieuwe iPhones die Apple gaat uitbrengen. Je kunt kiezen uit de ‘gewone’ iPhone 15, de iPhone 15 Plus, de Pro en de Pro Max.

Interessant weetje is dat de traditionele Lightning-oplaadpoort vanaf deze editie vervangen wordt door een usb-c poort. Dit op last van de Europese Unie. Het gevolg hiervan gaat wel zijn dat je een nieuw kabeltje hebt om je oude oplader ervoor te kunnen gebruiken. Een nieuwe oplader wordt al een paar jaar niet meer meegeleverd door Apple.

Verbeterde, krachtige hardware in iPhone 15

Tenzij je overstapt van een iPhone 14 Pro of Pro Max naar een gewone iPhone 15 of de nieuwe Plus, ga je altijd op vooruit qua hardware.

Alle toestellen in de serie hebben namelijk een nieuwere en betere processor gekregen ten opzichte van hun voorganger. Voor het standaardmodel en de Plus is dat de A16 Bionic-chip, die in de vorige serie enkel toebedeeld was aan de eerdergenoemde topmodellen de Pro en Pro Max.

Die modellen krijgen in de nieuwe iPhone-serie zelfs een A17 Bionic-chip, die nóg sneller, en krachtiger en zuiniger is.

iPhone 15 heeft een betere hoofdcamera

Natuurlijk wil je met je iPhone 15 ook mooie foto’s en video’s kunnen maken, bijvoorbeeld van de kinderen. Gelukkig is er op dat gebied goed nieuws te melden over de nieuwe serie iPhones.

Bij de iPhone 14 serie kregen het standaardmodel en de Plus een hoofdcamera van slechts 12 megapixel. Daar komt bij de nieuwe serie flink verbetering in, want beide modellen krijgen hier een hoofdcamera van 48 MP en een 12 MP ultragroothoekcamera.

Zo ben je verzekerd van mooie foto’s waarbij je zelfs na het bijsnijden een mooi resultaat overhoudt. En die mooie foto’s zijn natuurlijk een groot voordeel. Ideaal ook als je blogger bent, zo kan je met je telefoon als de mooiste foto’s maken voor bij je blogs!

Extra lange batterijduur

Ook belangrijk: dat je het de hele dag vol kunt houden op een volle accu en niet tussentijds hoeft bij te laden.

Dat hangt natuurlijk wel af van hoe intensief je je telefoon gebruikt, maar Apple heeft voor de nieuwe iPhone 15 serie wel geïnvesteerd in de batterijduur van de toestellen.

Niet alleen wordt deze geholpen door een zuiniger werkende processor, maar de accucapaciteit van alle toestellen is flink verbeterd ten opzichte van de equivalenten uit de vorige serie. Het standaardmodel gaat er in het bijzonder flink op vooruit, met een accu die maar liefst 18 procent groter is.

De kosten van een nieuwe iPhone 15

Natuurlijk moet je zoals altijd weer aardig de knip trekken om een nieuwe iPhone te kunnen aanschaffen, maar je betaalt dan ook voor kwaliteit en degelijkheid. De prijzen zijn nog niet definitief, maar deze prijsverwachtigingen voor de iPhone 15kan je op internet vinden:

  • 128GB: €1.019,-
  • 256GB: €1.149,-
  • 512GB: €1.409,-

Bovendien is er de optie om je nieuwe iPhone in combinatie met een nieuw telefoonabonnement te nemen, zodat je niet het hele aankoopbedrag in een keer op tafel hoeft te leggen om toch aan die mooie, nieuwe iPhone 15 te komen.

Waarom niet alleen jij deze nieuwe iPhone wilt, maar zij ook

Ik denk dat de iPone een van de redenen is waarom mijn dochter tegenwoordig werkt. Met haar 14 jaar kan ze nog niet heel veel baantjes doen natuurlijk, maar ze is vastbesloten om te sparen voor een nieuwe telefoon volgens mij.

Normaal gesproken krijgen de kinderen een nieuwe telefoon van ons – maar alleen als dat nodig blijkt natuurlijk. Maar wij kiezen dan voor een ander merk dan iPhone, omdat wij hier zelf niet zo bekend mee zijn.

Toch blijkt dat mijn dochter een soort van voorliefde heeft voor de iPhone en die iPhone 15 zal helemaal in haar straatje zijn. Of zou het komen omdat een heel aantal klasgenoten ook een iPhone heeft?

Afijn, als ze er zelf voor werkt dan ben ik hier helemaal oké mee, ook al zal ze daar nog wel wat uurtjes voor moeten draaien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven