Italiaanse traditie in Nederlands gelukshemdje

Voor wie op zoek is naar een bijzonder, uniek en symbolisch kraamcadeau kan bij Babygoodluck.com terecht voor een gelukshemdje. Een persoonlijk cadeau dat haar oorsprong in Italië vindt. De ‘camicia della fortuna’ werd oorspronkelijk met de hand gemaakt door de grootmoeder of tante van de baby. Een persoonlijk cadeau dat de baby direct kan dragen en daarna een leven lang bewaren. Want zoals de naam al zegt; dat brengt geluk!

Babygoodluck heeft haar eigen versie van dit traditionele gelukshemdje geïntroduceerd. Een eigentijds en 100% Nederlands design gelukshemdje; een babygoodluck. Elke Babygoodluck wordt met liefde gemaakt bij een maatschappelijk verantwoord naaiatelier in Nederland. De Egyptische katoen die gebruikt wordt, is van de beste kwaliteit. Dit betekent dat alle hemdjes comfortabel, zacht en mooi zijn, en dat blijven.

Uniek concept: 1 artikel, 1 maat, 1 kleur
Kiezen bij Babygoodluck.com is gemakkelijk: men hoeft niet te dubben over maat of kleur, want het hemdje is er maar in één maat: 50-62 (voor 0-3 maanden) en in één kleur: sereenwit. Het hemdje past en staat daardoor altijd, bij jongetjes en meisjes. Een Babygoodluck is een mooi en symbolisch zwangerschaps- of kraamcadeau. Alleen online te koop bij www.babygoodluck.com

Win een babygoodluckhemdje!

Wij mogen twee van deze speciale hemdjes weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag:
Welk goed doel steun je met aankoop van een gelukshemdje?

Deze winactie duurt tot 22 november 2013

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven