Wat geef je een puber cadeau? Een iTunes kaart!

Het wordt steeds lastiger om wat leuks te bedenken als cadeau voor opgroeiende kinderen. Ik heb me laten verleiden tot een iTunes Kaart voor een verjaardag die er aan zit te komen omdat ik zelf niet goed weet wat anders.

Onlangs schreef ik al een blogpost over de verjaardag die we hier in huis hebben gevierd afgelopen weekend. Wil je nog even lachen? Dan lees nog maar even terug wat ik ervan vond 😉 . In de aanloop naar deze verjaardag toe kregen wij van opa en oma, vrienden en kennissen steeds de vraag ‘wat kunnen we voor hem kopen?’ Maar naarmate je kids ouder worden, wordt dat een steeds groter probleem. Er is geen interesse meer in kleine frutsels (gelukkig maar want die belanden toch vaak in de prullebak) en de grote cadeaus zijn te duur.

Zelf heb ik geen problemen met het geven van geld, maar van vroeger uit lijkt het geven van geld nog steeds ‘not done’. Veel mensen vinden het niet leuk om geld te geven, willen liever iets anders geven, maar weten vaak ook niet wat. En dan krijg je als ouders zijnde dus die hamvraag. Terwijl je kind er hartstikke blij mee zal zijn, maargoed.

Geen geld maar een iTunes Kaart, wat vind jij ?

Voor een aankomende verjaardag weet ik al dat het geven van geld niet gewaardeerd wordt door de ouders in kwestie, maar weet ik ook dat ‘het kind in kwestie’ wel blij zal zijn met het geld. Wat een hoofdbreker. Ik ga geen geld uitgeven aan iets waarvan ik weet dat hij er niet blij mee zal zijn en daardoor heb ik me voor het eerst in mijn leven laten verleiden tot de iTunes Kaart via www.ituneskaart.nl, ingepakt in een leuk blik (dat inpakken in blik moet je zelf even doen hè, laat je creatieve brein werken 😉 ).

itunes kaart

Redelijk makkelijk om cadeau te geven, je hoeft niet heel internet af te struinen èn ik weet zeker dat ik hem er blij mee maak. Tegenover de ouders hoef ik me niet te verdedigen, het is immers geen plat geld, en ik heb ook nog iets te geven 😉 . Weliswaar met een printout, maar zo is het best leuk geworden vind ik! Dus de iTunes Kaart it is. Misschien geen cadeau wat je aan iedereen geeft (de iTunes Kaart start vanaf € 15,00), maar voor sommigen maken wij graag een uitzondering.

Wat geef jij het liefste cadeau? Hou jij rekening met de ontvanger (en zijn ouders) of geef jij wat je zelf wilt?

 

schoonheid post

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven