Jachtluipaarden Beekse Bergen; deze mensen zijn helemaal gek!

Ik weet niet of je het filmpje al gezien hebt van de jachtluipaarden in de Beekse Bergen, maar ik krijg het niet meer van mijn netvlies af. Hoe onverantwoord kan je zijn als ouders? Deze mensen hebben helemaal niets begrepen van het concept van de Beekse Bergen en mogen blij zijn dat ze het er levend afgebracht hebben bij die jachtluipaarden.

jachtluipaarden Beekse Bergen

Jachtluipaarden Beekse Bergen in het Safaripark

Het is nog maar een paar weken geleden dat wij in het Safaripark waren in de Beekse Bergen. Ik ben ongelooflijk fan van dit park en we verbleven toen in het Safari Resort Beekse Bergen waar we een weekend tussen de wilde dieren hebben geslapen. Uiteraard hebben we ook weer een safaririt gemaakt waarbij we onder andere de jachtluipaarden gezien hebben. Fantastisch om te doen overigens dit verblijf, ik schreef er dan ook een uitgebreide review over die je via de link hierboven kan lezen.

Maar zo dichtbij als dit gezin ben ik nog nooit bij de jachtluipaarden in de Beekse Bergen geweest. Ik schrok me rot toen ik het filmpje op internet zag!

Gezin stapt uit de auto bij jachtluipaarden Beekse Bergen

Het loopt gelukkig goed af met dit gezin maar dit had totaal anders kunnen zijn. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er mensen zijn die dit doen. Toen wij hier een paar weken geleden waren reed er een auto voor ons die het raampje open draaide bij de giraffen. Een stuk minder spannendn natuurlijk, maar zelfs daarvan werd iets gezegd toen de safaribus langs kwam. De chauffeur zorgde ervoor dat het raampje weer netjes dicht hebben gedaan.

Zou dit gezin bij de jachtluipaarden in de Beekse Bergen totaal geen notie hebben gehad van de gevaren? Of hebben ze het concept verkeerd begrepen?

Filmpje jachtluipaarden

Ze staan in het begin gewoon buiten de auto te filmen. In dat deel van het filmpje lijkt het erop dat de jachtluipaarden zich niet zo druk maken, maar als het gezin (met klein kind) op een later moment weer uitstapt bij de jachtluipaarden Beekse Bergen zie je ineens dat er twee jachtluipaarden op ze af sluipen. Ze komen maar net op tijd weer in de auto!

Filmpje giraffes

Minder spectaculair, maar ook heel leuk is het filmpje wat wij zelf maakten tijdens onze safaririt bij de giraffes. Met een glazen dak is het echt fantastisch rijden daar. Lotte kwam niet meer bij 😉 .

https://youtu.be/5LXKSYKShPc

Zelf ook eens naar de Beekse Bergen toe? Bestel hier je tickets met korting van het Safari park of check hier hoe je op het Safari Resort kan boeken, het is echt de moeite waard!

Maar beloof me één ding… blijf gewoon lekker inje auto zitten met de ramen dicht!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven