Jacqueline Benthem, working mam van week 35

Sinds ik moeder ben, ben ik relaxter geworden zegt mijn man. Die uitspraak hoor je niet vaak! Dit begon al tijdens mijn zwangerschap. Ondanks de schrik van het nieuws dat het er twee zouden zijn, is de rest redelijk goed verlopen. Ik werkte toen nog bij een vastgoedbedrijf, waar ik na de zwangerschap parttime ben gaan werken. Al een tijdje liep ik met verschillende ideeën om voor mezelf te beginnen. Ik ging hier steeds meer over nadenken. Op een gegeven moment zei mijn man, probeer het dan gewoon en zo ben ik gestart.

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen webwinkel in nieuwe en tweedehands baby- en kindermerkkleding: www.floorendaan.nl

Het idee ontstond door de geboorte van onze eeneiige tweeling; Daan en Floor. Ze zijn nu alweer 2,5 jaar. Ik kleed mijn jongens graag in leuke, hippe merkkleertjes. En met twee kids tegelijk en een mama die van shoppen houdt, hangt de kast goed vol. Zelf combineer ik dit ook vaak met nieuw en tweedehands en het leek me leuk hier een webwinkel in te beginnen.

Wie wil zijn kinderen niet kleden in leuke, hippe en betaalbare merkkleding. Alle bekende merken zijn op de website te vinden; Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Mc Gregor, Burberry, Vingino, Imps & Elfs, Lief! En nog veel meer. We verkopen kleding van maatje Newborn t/m maat 140. Wat ons uniek maakt is het uitgebreide assortiment. Elke week komen er nieuwe items bij. Tevens is het mogelijk om kleding in te brengen die wij voor de klant verkopen. Het is heel leuk om te zien hoe steeds meer mensen onze website weten te vinden en ook weer terugkomen.

Wat zo fijn is aan een eigen bedrijf is de vrijheid. Je eigen tijd indelen en geen stress meer als 1 van de kids ziek is. De kids gaan nog steeds 2 halve dagen naar de opvang en een hele dag naar opa en oma, zodat ik ook echt tijd heb voor de webwinkel. De meeste tijd zit in het maken en bewerken van de foto’s. Ik wil dat ze duidelijk en allemaal met dezelfde witte achtergrond online komen te staan. Dit creëert overzicht en duidelijkheid. Hierover krijgen we ook altijd veel positieve reacties.

Ook de rust die het thuis geeft is heerlijk. Mijn man heeft een hele drukke baan en redelijk wat reistijd. Doordat ik nu vanuit huis werk, kan ik de hectiek thuis ook beter bijhouden. We hebben daar nu een goede balans in gevonden. In de toekomst hoop ik mijn uit de hand gelopen hobby verder te kunnen uitbreiden en tegelijkertijd thuis te zijn voor de kinderen. Ik kan dan aan de slag als de kinderen op school zijn en lekker thuis zijn als ze uit school komen. Dat lijkt me ideaal.

Voor nu is het extra genieten met onze jongens. De tijd gaat al zo snel. Het is heel speciaal om te zien hoeveel ze aan elkaar hebben en wat ze van elkaar leren. Ze kunnen zoveel lol samen hebben! Mijn man is ook van een eeneiige tweeling, dus wij hebben dubbel geluk.

Neem een kijkje op www.floorendaan.nl, dan word je waarschijnlijk erg enthousiast!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top