Jacuzzi accessoires voor een gezellige avond

Heb je een jacuzzi buiten staan en wil je jezelf van nóg wat meer gemak voorzien dan zijn onderstaande jacuzzi accessoires misschien wel wat voor jou. Wij hebben zelf een aantal van dit soort accessoires in gebruik en dat geeft nog net een beetje extra luxe gevoel tijdens je badder sessie.

Bij deze dus wat tips voor als je op zoek bent naar leuke hebbedingen die het leven van een bubbelliefhebber wat aangenamer maken.

Jacuzzi accessoires voor net dat beetje extra luxe

Een jacuzzi in de tuin is natuurlijk al ontzettend luxe. Maar met onderstaande fijne accessoires erbij krijgt je verwenmoment nog wat meer cachet. Heb je er nog geen, maar wil je wel graag een jacuzzi kopen, dan kan je onderstaande wishlist mooi voor je verjaardag vragen voor een complete wellness in je tuin!

jacuzzi accessoires

Iets om je drinken op te zetten

Hoe lekker is het om in je eigen jacuzzi te bubbelen en er ook een bubbeltje bij te kunnen drinken? Als wij echt iets te vieren hebben dan doen we dat inderdaad. Hier had Frank de fles bubbels en de glazen even op de hoek van de jacuzzi gezet, maar handig is anders.

Je moet dan namelijk iedere keer van je plek af om het glas te pakken. Een van de handige jacuzzi accessoires is dan ook iets om je glas op of in te zetten.

Jacuzzi accessoires om drinken op te zetten voor vaste jacuzzi

Heb je een vaste jacuzzi dan kan je bijvoorbeeld zo’n kunststof plankje kopen dat je achteraan bij onze jacuzzi ziet. Deze klem je over de rand heen waardoor deze blijft zitten en je er je glas op kan zetten.

Een hele fles erop zetten zou ik zelf niet aandurven want hij wil nog wel eens verschuiven. Beetje jammer als die fles bubbels in je bubbels verdwijnt niet? Daarnaast vind ik ze persoonlijk niet zo heel mooi, maar ze zijn wel goed betaalbaar.

grote badplank voor de jacuzzi als accessoires voor een fijne spa sessie
Bron: Bol.com

Veel mooier bij een vaste jacuzzi als accessoires om je drinken op te zetten (en meer) is de jacuzzi plank. Deze heeft veel weg van de moderne badplank die je momenteel veel ziet. Je vindt deze bij Bol, maar ik moet je waarschuwen… ze zijn wel prijzig. Maar ziet er tof uit hè!

Het grote voordeel ervan is dat je hier veel meer op kwijt kan dan alleen je drinken.

drijven dienblad met led verlichting voor in de jacuzzi
Bron: Bol.com

Drijvend dienblad voor een opblaasbare jacuzzi

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een drijvend dienblad in je jacuzzi, voordeel van deze accessoires is dat je die ook kan toepassen in een opblaasbare jacuzzi.

Nadeel ervan is dat je deze niet kan gebruiken als je een echt goede jacuzzi hebt met flinke bubbels. Wij hebben bijvoorbeeld een sportmassagestand op de jacuzzi zitten. Doen we die aan, dan kan dit dienblad nooit zo blijven drijven denk ik.

ombouw voor een ronde opblaasbare jacuzzi
Bron: vidaxl

Prachtige ombouw voor een opblaasbare jacuzzi

Een super mooie accessoire voor een opblaasbare jacuzzi is bovenstaande ombouw. Een jacuzzi is niet altijd heel leuk om tegenaan te kijken, maar met deze ombouw er omheen is het een plaatje, vind je niet?

Handig om in te stappen vanaf de houten opstap, maar ook heel leuk om er zo naast te kunnen zitten. Het is dat wij een vaste jacuzzi hebben, maar anders was ik denk ik toch voor deze accessoires gaan shoppen.

opblaasbaar kussen om op te zitten in de jacuzzi
Bron: Bol.com
prachtig en comfortabel kussen voor in bad of in de jacuzzi als accessoires om lekker te zitten
Bron: Badesofa

Een extra zitkussen voor in je jacuzzi

Dit kan ook heel handig zijn als accessoires voor bij je jacuzzi, een zitkussen! Wij hebben wel van die blauwe ronde verzwaringskussens, maar die leg je bovenop jezelf als je de sportmassage aan zet zodat je makkelijk kan blijven zitten.

Maar voor wat kleinere kinderen is een zitkussen om op te zitten heel erg prettig natuurlijk. Of voor mensen die graag met hun schouders wat boven het water zitten omdat ze het anders te warm krijgen, zoals ik.

Zoek je juist iets voor in je rug om lekkerder te kunnen zitten dan zijn de kussens van badesofa slim om aan je jacuzzi accessoires toe te voegen.

heerlijk badzout voor in de jacuzzi
Bron: Bol.com
etherische olien in de jacuzzi
Bron: Bol.com

Lekker geurende accessoires voor in de jacuzzi

Wil je een ultiem relax moment creëren, dan is een lekker geurtje in de jacuzzi helemaal een goed idee. Denk daarbij bijvoorbeeld aan badzout en etherische oliën voor je in jacuzzi.

Informeer overigens wél eerst bij de leverancier waar jij je jacuzzi gekocht hebt of dat deze accessoires geschikt zijn voor jullie bubbelbad. Niet alles mag overal in gebruikt worden namelijk. Zo gebruiken wij speciaal badzout voor de jacuzzi, geleverd door onze leverancier zodat de garantie niet vervalt.

Gooi nooit zomaar iets van badschuim of zeep in je jacuzzi, daar kan het hele systeem door van slag raken.

led ballen met verlichting voor in de jacuzzi
Bron: Lightinthebox

Verlichting in je jacuzzi

Je kan op allerlei manieren verlichting in je jacuzzi voorzien, maar deze led balletjes zijn toch wel de leukste accessoires die je daarvoor kan vinden. Ze veranderen van kleur en zijn zo’n 8 cenitmeter groot. Super leuk om een setje in je jacuzzi te gooien als je in het donker wilt gaan bubbelen.

Welke accessoires zou jij wel in jullie jacuzzi willen hebben?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven