Janette Sybrandy, working mam van week 18

Janette Sybrandy is vandaag ‘working mam’ van de week en een absolute PowerVrouw! Ze is 43 jaar, 15 jaar getrouwd, moeder van een meisje van 11 en een jongen van 9 jaar, ondernemer, (Interim) manager, ze verzorgt lezingen, trainingen, workshops en ze schrijft een boek.

Ze heeft jarenlang als General Manager bij diverse hotels en als docent op Saxion Hogescholen gewerkt. Sinds 2003 heeft zij haar eigen Organisatie advies- en trainingsbureau. Zij verzorgt voor diverse organisaties (Interim) management opdrachten, lezingen en trainingen.

Tijdens haar werk als docent op het HBO heeft zij veel studenten begeleid en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, zowel mannelijke als vrouwelijke studenten. Wat haar in deze periode opviel was dat juist de vrouwelijke studenten zichzelf zo vaak (onnodig) tekort doen.

Recentelijk heeft zij haar Master studie (MBA) afgerond en heeft zij -zoals veel vrouwen- nog een aantal dingen op haar ‘Bucketlist’ staan. Eén van de items van haar ‘Bucketlist” is om (nog meer) vrouwen te helpen het beste uit zichzelf te halen en het leven te laten leiden die zij graag willen.

Ook stond er op haar ‘Bucketlist’ het schrijven van haar eigen boek. Hier is zij 8 maanden geleden mee gestart. Ze heeft onderzoek gedaan naar het begrip ‘PowerVrouw’ en aan de hand van de theorie heeft zij een handboek voor de PowerVrouw geschreven. Het begrip PowerVrouw heeft ze als volgt gedefinieerd: ‘Een Powervrouw is een vrouw die positief met (zelf)kennis in het leven staat en vooral met innerlijke en mentale kracht zelfverzekerd aan haar eigen roer staat, in alle vrouwelijkheid, alles uit het leven haalt wat zij uit het leven wil halen, anderen inspireert, er voor gaat en doet, waarvan de prestatie die zij levert slechts een reflectie is van wie zij is’.

Het boek ‘Hoe word ik een PowerVrouw’ wordt een effectief zelfmanagementboek dat Janette geschreven heeft voor ambitieuze vrouwen die geloven in succes vanuit eigen kracht en deze kracht willen inzetten op een gedreven, creatieve, energieke en ondernemende wijze. En die willen leren hun vrouwelijke talenten bewuster in te zetten en hiervan te genieten om een toekomst te realiseren die zij graag wil, waarin zij zichzelf goed voelt en waarin ze gelukkig en regisseur is over haar eigen leven en carrière.

Het boek komt binnenkort uit. Wil je op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen van haar boek volg Janette dan op Twitter. Of wil je het boek alvast bestellen, stuur dan een e-mail

Nog een leuk feitje… de appel valt niet ver van de boom…. ook haar dochter Camille is een ondernemende dame en een PowerVrouw in spé, zo heeft zij haar eigen webwinkel (natuurlijk met hulp van mama) opgestart in Maart 2011. Ze heeft zich als jonge ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is voor haar een leuk en leerzaam project en ze leert hoe je als jonge ondernemer om kunt gaan met inkopen, verkopen en administratie, etc.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top