Jaren 90 party, for old times sake… en the day after

Ik zag er al de hele week tegenop, tegen ons zaterdagavond feestje. Een jaren 90 party. En waarom? Dat weet ik eigenlijk niet. Te druk denk ik, en niet meer zo’n party animal als vroeger. Dat zal het wel een beetje zijn. Herken jij dat ook bij jezelf, dat je er niet meer zo graag op uit gaat als vroeger? Of heb jij dat juist niet?

jaren 90 party

Eerst een groot deel van de dag gewerkt aan de website van een klant, daarna op het einde van de middag naar de manege voor de Sint. Toen nog een verjaardag, vervolgens de kids bij opa en oma droppen en hop hop hop, klaarmaken voor ons avondje met jaren 90 party. Startend om 22.00 ! Wat een tijd man! Dat ging vroeger toch anders, haha dan stond je om 20.30 al in de disco. Nu zou je bijna op de bank blijven hangen omdat je zin al voorbij is.

Jaren 90 party in den Bosch

Afijn eerst nog even ‘indrinken’ in de Verkadefabriek in den Bosch, gezellig met vrienden om daarna de sfeer van vroeger weer te proeven. En wat was het fantastisch. De jaren 90 party met muziek van de Spice Girls, Two Unlimited, Robbie Williams en zo nog veel meer van die fantastische sfeermakers. Niet dat deze muziek zoveel beter is dan de muziek van nu, helemaal niet, maar owwwww ít brings back memories’!

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo lang heb staan dansen en zo lang heb gedronken, haha. Gezellig, met vrienden en vrienden van vrienden. Overigens wel heerlijk om weer eens ergens te zijn waar je niet de oudste bent. In de standaard kroeg vallen we tegenwoordig al een beetje uit de toon tussen al die jonkies 😉 . Uiteindelijk lagen we om 03.00 in bed, om direct in een soort van comateuze slaap te vallen. Tja, en dan the day after… Pfff. Ook daaraan kan je merken dat je niet meer de jongste bent.

Ik heb vandaag de hele dag nodig gehad om bij te komen van deze stapavond. Geen hoofdpijn, maar een hoofd wat van binnen langzamer beweegt dan van buiten. Zo voelt dat voor mij in ieder geval. Niet vlug te krijgen, rare eetbehoeftes (ik lijk wel zwanger!) en absoluut geen koffie! Een lamlendige dag. Inmiddels ben ik weer een beetje bijgetrokken gelukkig, dus morgen is er niemand die nog aan me merkt dat deze jaren 90 party helemaal ‘de bomb’ was en kan ik weer vol aan de bak. Met weer een aantal mooie memories in de pocket.

Ik beloof dat ik er de volgende keer niet meer zo tegenop zal zien… want zo nu en dan even ontladen is zo gek nog niet 😉 .

Vertel eens, ben ik de enige die niet meer zo veel kan hebben op dit soort avondjes of heb jij daar misschien ook last van?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven