Je eigen kookboek maken is een eitje: bewaar je kookverhaal op Belmondo

Lekker eten en goede recepten zijn er om gedeeld te worden, toch? Wil je de beste familierecepten verzamelen voor je (klein)kind dat op kamers gaat? Lijkt het je leuk om alle succesrecepten van je vrienden of je kookclub te bundelen? Of wil je gewoon al je eigen favoriete recepten in je persoonlijke kookboek bewaren? Kortom: je eigen kookboek maken? Het kan allemaal met de kookboeken van Belmondo.nl. Je maakt  alleen of samen met familie of vrienden je eigen kookboek.

De keuken is vaak de gezelligste ruimte in huis. Niet zo vreemd, want niets is leuker dan met z’n allen samen koken. Gezellig een glas wijn erbij, lekker bijpraten met familie en vrienden terwijl je wacht op de kookwekker en natuurlijk de beste kooktips uitwisselen. Zorg dat deze keukengeheimen niet verloren gaan en maak op Belmondo.nl alleen of samen een receptenboek. Je eigen kookboek maken is echt een eitje… En je kan er de rest van je leven plezier van hebben. Zelf kijk ik nog met veel plezier af en toe in het kookboek van mijn oma. Prachtig is ‘ie, inclusief vetvlekken 😉 .

Lees ook: 6 Tips om een van je grootste ergernissen aan te pakken (die vieze keuken)

Je eigen kookboek maken

Je kan op Belmondo kiezen of je je eigen kookboek maken gaat, of dat je het samen met familie of vrienden doet. Samen recepten bewaren kan namelijk ook heel gemakkelijk. Een familiekookboek met al jullie familie recepten, da’s toch vet? 😉

Samen recepten bewaren

Verzamel samen met je vrienden of familie online jullie beste recepten in Ons Kookboek. Leuk voor jullie zelf. Maar je eigen kookboek maken levert ook een heel mooi cadeau op… Geef het als groepscadeau aan een jarige vriend(in), vrienden die trouwen of een afscheidnemende collega. Je kan iedereen uitnodigen om mee te werken aan het boek. Weer eens wat anders dan een kaart met de namen van iedereen 😉 . Belmondo drukt het boek en levert het vanaf vier dagen na bestelling bij je thuis.

Je eigen kookboek maken: zelf aan de slag

Heb je zelf genoeg culinaire inspiratie om in je eentje een kookboek te vullen? Ga dan aan de slag met Mijn Kookboek: hierin verzamel je al je persoonlijke succesrecepten. Leuk om cadeau te doen of om toe te voegen aan je eigen kookboekencollectie.

Kooktips

In de boeken staan ook handige kooktips voor zowel amateurkoks als echte kookfanaten. Je leert meer over seizoensproducten en het samenstellen van een menu. Maak je kookverhaal compleet door je favoriete keuken en ingrediënten te delen en te bedenken welke gerechten je nog graag wilt leren maken.

Lees ook: Koken met je kids? Scoor het kinder kookgerei voor junior masterchefs

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven