Je kan er maar beter om lachen: hilarisch boek over het gezinsleven

Wil je net even wat voor jezelf gaan doen… Klinkt weer dat woord dat je de héle dag door moet aanhoren. “Mamaaa!” Ik zou mijn gezin nergens voor willen ruilen. Maar af en toe zou je toch achter het behang willen plakken? Herkenbaar? Dan is het boek ‘Je kan er maar beter om lachen’ vast iets voor jou. In dit blog lees je de review van dit humoristische boek. Met een knipoog kijken naar het drama dat het gezinsleven heet; wij zijn er dol op. Hou jij ook van komische en herkenbare boeken? Dan zit je met dit exemplaar van Esther Vuijsters wel goed.

En lees vooral nog even door, want onderaan dit artikelen lees je hoe je een van de boeken van Esther kan winnen!

Lees ook: 11x Waarom vrouwenvoetbal net kinderen opvoeden is

Je kan er maar beter om lachen

Dromen en ambities hebben we allemaal. Dat geldt ook voor Ester Vuijsters. De schrijfster van weblogs en columns had nog één grote droom. Een boek schrijven. En het is gelukt! Maar van een leien dakje is dat dus niet bepaald gegaan 😉 . In het nieuwe boek van Esther Vuijsters Je kan er maar beter om lachen krijgt het leven de kans niet om saai te worden.

Een roze bril, een man met gebruiksaanwijzing en twee paar kinderogen zorgen voor bizarre momenten en herkenbare situaties in een doorsnee Nederlands gezin. Tussen de verhuis- en klusstress door leidt Esther Vuijsters de lezer op eigenzinnige wijze door één jaar van haar leven waarbij een bijzondere weddenschap centraal staat. Je kan er maar beter om lachen gaat over kiezen voor jezelf, maar vooral over liefde en onzekerheid. En over hoe humor kan helpen een doel te bereiken. Want ach; je kan er maar beter om lachen 😉 .

Over Esther

Het schrijven van een boek was voor Esther Vuijsters zeker geen piece of cake. En het waren echt niet alleen manlief en haar kids die af en toe roet in het eten gooiden…

‘Ik werd beschuldigd van plagiaat, men had commentaar op het feit dat ik mijn baby met Kerst met een haarband had versierd en ik kreeg regelmatig berichtjes van mensen die vonden dat ik een ondragelijk saai leven leidde. Dat laatste is natuurlijk onzin want met mijn motoriek heb je nooit een saai leven.’ Esther Vuijsters schrijft sinds 2000 columns en blogs. Eerst voor Viva, later voor Vrouwonline.nl. In 2009 werd ze genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies en eindigde haar weblog bij de laatste vijf in de categorie Beste Weblog.

Is je interesse gewekt? Koop het boek online. Of waag een kansje in onze winactie!

Exemplaar winnen?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het boek van Esther? Mamsatwork mag 3 exemplaren weggeven!  Leg ons uit waarom dit boek je zo leuk lijkt en wie weet win jij wel een exemplaar!

  •  Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Esther Vuijsters met hierin je adres en je uitleg!
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Lees ook: Moeder zijn gemakkelijk? Een luchtige top 10 van alle mindere momenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven