Je m’appelle, de webshop waar je geen spijt van krijgt

Mag ik u even voorstellen: Je m’appelle … Nee, nu komt er geen naam: Je m’appelle is namelijk de naam van een wel heel leuke webshop. En zoals die naam al een beetje verklapt, is deze webshop Frans georiënteerd. Dan moet je niet meteen aan baretjes gaan denken hoor, bij Je m’appelle koop je namelijk heerlijk zittende casual kleding en stijlvolle outfits voor bijvoorbeeld naar het werk.

je m'appelle

Je ne regrette rie Je m’appelle

Op veel tops en T-shirts prijken Franse en Engelse kreten zoals You had me at Bonjour, Je ne regrette rien, en Merde est Merde. Dat laatste klinkt toch een stuk stijlvoller dan ‘klote is klote’ – mooi meegenomen: bijna niemand weet dat er een vloek op je shirt staat –  en dat vind ik nou zo leuk aan de Franse taal: de meest vreselijke dingen klinken prachtig. In tegenstelling tot in het Duits, sorry, niet mijn favoriete taal, waarbij de aardigste opmerkingen als bevelen kunnen klinken. Bij Je m’appelle zijn echter geen shirts met Duitstalige opdruk, en ik kijk er zelf met veel plezier regelmatig even rond.

Als je niet van prints houdt kan je misschien beter snel de broeken en jurkjes checken, of een paar lucky socks, een lekkere joggingbroek of een colbertje scoren. Er is een altijd geldende 3=1 deal, die inhoudt dat, je raadde het misschien al, je drie items voor de prijs van een kan kopen. En laat dit soort aanbiedingen het voor mij nou nagenoeg onmogelijk maken om al na één shirt op ‘afrekenen’ te klikken. Maar ach, ieder mens heeft zijn zwaktes 😉 . Ik kijk nog even verder!

Als het me eindelijk is gelukt drie dingen te kiezen zonder er maar meteen zes te kopen en mijn bestelling heb afgerond, krijg ik een mailtje van ene Maurice. Mijn bestelling is ingepakt, en zijn collega Jean-Jacques stapt direct in zijn Deux Cheveaux (je weet wel, zo’n schattige oerfranse lelijke eend) en vertrekt vanuit Montmartre, Parijs om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Als hij geen tegenwind of panne heeft, ontvang ik morgen al mijn bestelling. Tres bon, dacht ik zo!

je m'appelle

Als ik de volgende middag thuis komt ligt er inderdaad een pakje in mijn brievenbus. En weer denk ik tres bon, want mijn twee nieuwe truien en nieuwe jurk maken me weer heel erg contente 😉 . Heb je een grotere bestelling en ben je vaak niet thuis, dan heeft Maurice daar alvast een oplossing voor bedacht: op het pakketje staat namelijk een personal note aan de postbode: of ‘ie zo vriendelijk wil zijn dit pakje bij afwezigheid bij je buren af te geven, omdat iemand er met smart op zit te wachten.. Die Franse Maurice van Je m’appelle lijkt erg goed te beseffen hoe druk de Hollandse vrouw het heeft, dus voor hem, van mij even een welgemeend: merci!

 

je m'appelle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven