Je mooiste foto’s horen in een album

Misschien ken je het wel. Je maakt leuke foto’s, je bewerkt ze misschien nog een beetje en dan zet je ze op Facebook of mail je ze naar je familie. Daarna gebeurt er niet veel meer mee. En dat is zo zonde. Want hoe leuk is het als je je foto’s keer op keer weer kunt bekijken. Weer even terug kunt naar dat leuke moment of weer heel hard lachen om die enorm foute outfit.

Foto’s af laten drukken en in een album plakken kost veel tijd. Gelukkig zijn er inmiddels wat makkelijkere manieren om je foto’s mooi en netjes in een album te krijgen. Een digitaal album maak je zonder geknoei met lijm en met je mooiste foto’s in een mum van tijd helemaal naar je zin. Op Pixum.nl download je gemakkelijk software om een mooi fotoboek te maken. Het downloaden is net zo eenvoudig als het maken van het fotoboek.

Je kiest een formaat uit (vierkant, panorama of staand) en hoe groot je het boek wilt hebben. Met het programma kan je nu de foto’s uitzoeken die je wilt gebruiken in je album, hoeveel pagina’s je album moet zijn en hoeveel foto’s per pagina je gemiddeld wilt hebben. Het programma laat je zelfs de stijl per pagina uitkiezen. Natuurlijk kan je ook tijdens het maken van het album de foto’s uitkiezen en per pagina de stijl aanpassen. Je kunt het jezelf dus zo gemakkelijk mogelijk maken!

Heb je eenmaal je album gemaakt dan kies je op wat voor papier je het album wilt afdrukken. Je hebt zijdeglans fotopapier, premium papier en premium papier met hoogglans coating. Mijn fotoalbum heb ik op zijdeglans fotopapier laten afdrukken en het resultaat is schitterend. Bij andere aanbieders had ik vaak dat de foto’s net niet mooi waren, toen het album van Pixum binnenkwam was ik dan ook aangenaam verrast. Alle foto’s zijn prachtig van kleur en qua prijs zijn de albums van Pixum te vergelijken met andere aanbieders.

Winactie

Wij mogen van Pixum 2 waardebonnen voor een fotoalbum ter waarde van € 30, 00 weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:
In welke landen is Pixum actief? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven