Je wist toch dat je het kon… waarom moet je dan twijfelen?

De dames arriveerden op tijd en vrijwel onmiddellijk ontstond die befaamde klik tussen een ieder. De intensieve sessies werden afgewisseld  met  genieten  in de SPA,  dat droeg zeker bij aan de ontspannen sfeer. De vrijdagavond werd afgesloten met een geurworkshop, verzorgd door Tanja Schell, en was een daverend succes!! De zaterdagmiddag werd afgesloten met de enige echte Donna di oggi taart, uiteraard mocht de prosecco niet ontbreken. Het was een intensief programma maar tegelijkertijd ook heel ontspannen, zoals we hadden gehoopt. Een droom die werkelijkheid is geworden!

We werken aan de hand van het Reiss Profile, een test die de deelneemsters van te voren invullen. Je zou dit kunnen omschrijven als je persoonlijk DNA.  Het Reiss Profile geeft antwoord op de vraag;  wie ben ik nu echt. Aan de ene kant kan dit heel confronterend zijn maar aan de andere kant werkt het ook heel verhelderend.  Dit is niet de juiste plek om hier verder op in te gaan, maar kijk hiervoor maar eens op onze site.

Voor Astrid en mij was het mooi om te zien hoe de puzzelstukjes bij een ieder op de juiste plek vielen. Dit bevestigde uiteraard nogmaals onze eigen drijfveren en motieven, smile. Na afloop had ik een vreemd gevoel in mijn lijf. Je hebt heel intensief twee dagen met een groep vrouwen gewerkt. Je leert elkaar beter kennen, deelt zaken met elkaar, leeft op een sprookjes landgoed en dan keer je weer terug in de realiteit. Dat was even wennen, althans voor mij.

Eenmaal thuis heb ik de hond aangelijnd en heb ik een flinke boswandeling gemaakt zodat ik mijn gedachten op een rijtje kon zetten. Daarna toch maar een wasmachine laten draaien en gaan strijken. Dat laatste als therapie, smile.

Zeppe, die twee dagen bij oma logeerde,  belde op om te vragen hoe het was geweest. De manier waarop hij interesse toonde, was hartverwarmend. We vertelden wat heen en weer en op een gegeven moment  vertelde ik dat ik heel blij was met alle positieve feedback van de dames en de samenwerking met Astrid waarop Zeppe zei:  “Je wist toch dat je het kon, waarom moet je dan nog twijfelen?” Uhmmm, dat klopt eigenlijk wel…..da’s  typisch een vraag om over na te denken tijdens het strijken………..Als ik mijn kleine,wijze zoon niet had…..;)

 

Meer lezen van Claudia? Kijk dan hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top