Jeanette Brouwer, working mam van week 21

Wonen en werken doe ik in ons heerlijke boerderijtje aan het water in Heerhugowaard. Wonen, samen met mijn mannetje die ik al 28 jaar ken en mijn 3 kids: Sterre van 13, Diede (m) van 11 en Maas (m) van 6.

De oudste twee (en ook mijn hubbie trouwens) hebben AD(H)D, waardoor ze het op een aantal terreinen niet kado krijgen: concentratie, organisatie en planning en het beheersen van reactie (dat heeft er gelukkig maar 1:))

Ik ben er super trots op te kunnen zeggen dat ze het afgelopen jaar zo gegroeid zijn, sterker geworden zijn en dat Sterre het zo ontzettend goed doet in de brugklas. Het kost je als moeder heel veel kracht en doorzettingsvermogen en regelmatig  is dat alsnog niet genoeg: ze moeten het uiteindelijk zelf doen. En ze doen het, mijn kanjers!!

Mijn werk, het maken van unieke buffelleren tassen en de hele bedrijfsvoering eromheen (alittlecowsdream) geeft mij bij dit proces zoveel energie en daarnaast ook de vrijheid en ruimte er voor ze te zijn, als dit nodig is. Ik zou niets liever willen!!

Vroeger werkte ik als vestigingsmanager van een uitzendbureau. Ook heel leuk, maar door de situatie van mijn kindjes maakte ik de keuze om hiermee te stoppen en een tijdje rust in te bouwen. Vanuit die rust kwam mijn nieuwe passie, die me op ’t lijf is geschreven.

Het leuke is, dat omdat mijn bedrijf zich grotendeels thuis afspeelt, mijn kinderen heel erg meeleven bij wat er gebeurt. Als we, om een voorbeeld te geven, langs een weiland rijden roepen ze om het hardst (en voor de grap uiteraard): mam! Van die koe kun je wel een mooi tasje maken!!

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

2 gedachten over “Jeanette Brouwer, working mam van week 21”

  1. Leuk stukje!Ik wilde je een tip geven over de adhd, ik heb het zelf ook en wordt begeleidt bij psy q in Purmerend, echt supergoed zijn ze!Je krijgt een coach die je dingen aanleerd betreffende planning, organisatie enz.ook geven ze gratis cursussen.Binnen een jaar tijd had ik mn leven op orde!Veel liefs Rosanna 🙂

  2. Wat leuk om eens de persoon achter de webshop te zien, we spreken elkaar zo op twitter, maar nu heb je er een gezicht bij. LEUK!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top