Jeanne van Dijk, working mam van week 40

Jeanne van Dijk is 48 jaar en wij kennen haar inmiddels al even. Vanaf de start van MamsatWork is zij namelijk al bij ons. Sterker nog… zij is de eerste blogster die zich aan ons platform verbonden heeft. En wat zijn wij blij met haar. Niet alleen vanwege haar mooie verhalen, en toepasselijke gedichten, maar meer ook omdat we haar hebben leren kennen als een lieve, warmhartige vrouw. Een vrouw die voor iedereen tijd maakt, die in moeilijke tijden klaar staat en je met veel interesse steunt en je verhaal beluisterd.

Het voelt voor mij als de dag van gisteren dat ze er voor mij was. Nu ze zelf door een moeilijke periode heen gaat willen wij haar op deze wijze een hart onder de riem steken.

Lieve Jeanne, je bent een geweldige vrouw, echtgenote, vriendin, moeder en dochter. Wij zij blij dat we je hebben leren kennen!

Wil je meer van Jeanne weten? Haar verhalen voor MamsatWork kan je hier lezen, maar ze heeft inmiddels ook een eigen blog waar je haar nog beter kan leren kennen.

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

4 gedachten over “Jeanne van Dijk, working mam van week 40”

  1. Yolanda de Fijter

    Lieve Jeanne,

    Ik heb je persoonlijk leren kennen tijdens een feestje bij Joyce. Alles wat hierboven beschreven staat over je, klopt precies bij je. Lief, warm, en een geweldige blogster. Ik lees graag je blogs en blijf nog graag je blogs hier lezen. Daarnaast wil ik je nog even een dikke knuffel geven omdat je in een rotperiode hangt met je vader. Weet dat er aan je gedacht wordt.

    Dikke kus van Yootjuhh

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top