Jeans, jeans en nog eens jeans

Roozan Kinderkleding is een webwinkel met kleding voor jongens en meisjes voor de leeftijden 3  t/m 12 jaar. Ze hebben de volgende merken in hun assortiment: Aya Naya – Emoi – VinRose – Linko – Chilong

Naast hun kinderkleding vind je hier ook te gekke accessoires zoals ringen en armbandjes om zo je favoriete outfit compleet te maken!

RooZan Kinderkleding probeert een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit van de kleding die er verkocht wordt.
Zoals bijvoorbeeld de mooie spijkerbroeken voor jongens en meisjes van Linko en Chilong, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs! De lijnen VinRose en Aya Naya zijn kwalitatief zeer goed en de vrolijke kleuren en het grote draagcomfort zijn onderscheidend en net even anders!

De spijkerbroeken verdienen deze keer wat extra aandacht. De spijkerbroeken van Linko en Chilong zijn mooi, trendy en van een zeer goede kwaliteit. De jeans zijn allemaal voorzien van rits, knoop en verstel elastiek in de taille. Sommige kleinere maten hebben een elastieken taille en dat staat dan vermeldt in de artikel omschrijving.

De broeken zijn er in verschillende maten en wassingen zowel voor de jongens als de meisjes.
Dus kijk bij Roozan  in het menu “jongens” of “meisjes” onder het kopje broeken. Omdat de zomer volop in aantocht is, heeft RooZan Kinderkleding natuurlijk ook gave,  stoere, korte broeken in het assortiment.

Wil je iets bestellen? Dat komt dan goed uit, want ze hebben nu een actie en je ontvangt 30% korting! Gebruik bij je bestellingen de  bestel code JEANS en de korting wordt automatisch verrekend.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top