Jezelf in de watten leggen doe je met Coos!

Coos betekent in het Engels Babypraat, maar ook betrouwbaar, kwaliteit en fijn karakter. En precies daarmee kan jij jezelf in de watten leggen bij Coos. Want niet alleen Alice, eigenaresse van de webshop, heeft die karaktereigenschappen maar ook de producten die ze verkopen zijn ‘Coos’.

in_de_watten_leggen

Alice heeft het roer omgegooid. Na een flitsende carrière buitenshuis heeft zij er, na de geboorte van haar dochter, voor gekozen om te gaan voor happiness, passie en haar gezin. Met haar webshop kan ze zichzelf in de watten leggen, letterlijk en figuurlijk. Haar passie voor cosmetica, reizen èn het ontdekken van nieuwe dingen komen vol aan bod en het assortiment van Coos laat je dat direct zien.

Jezelf in de watten leggen met unieke verzorgingsproducten

Welke vrouw houdt daar nu niet van? In de Coos shop vind je die unieke verzorgingsproducten aangezien Alice haar passie voor cosmetica combineert met haar passie voor reizen. Al hun producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en sommige zijn zelfs 100% organisch. Daarnaast worden ze geproduceerd in Nederland, Duitsland. Groot-Brittannië en Zuid-Korea.

Naast producten voor vrouwen tref je ook verzorgingsproducten voor baby’s en mannen aan, dus je kan met het hele gezin terecht in deze shop. De aandacht binnen Coos gaat uit naar producten die met zorg gemaakt zijn. Die gemaakt zijn door mensen met eenzelfde passie voor cosmetica, die de lat hoger leggen door innovatieve ontwikkeling te combineren met de beste natuurlijke ingrediënten.  Merken die niet allemaal even groot of bekend zijn, maar wel staan voor uitstekende kwaliteit die ze leveren. Naast de losse artikelen die besteld kunnen worden zijn er ook prachtige gift boxes verkrijgbaar. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om een ander mee te verwennen 😉 .

in de watten leggen

Met de passie voor natuurlijke verzorgingsproducten van goede kwaliteit slaat Coos een brug tussen Europa en Azië. De natuurlijke producten voldoen aan alle eisen èn zijn daarnaast betaalbaar. Van gezichtsverzorging tot complete lichaamsverzorging, je vindt hier alles om jezelf in de watten te leggen.

Het hoeft niet persé bekend en duur te zijn , om ook echt te werken… die overtuiging heeft Alice en met deze shop geeft zij haar eigen kijk op beauty door. Voor vrouwen èn mannen met een druk leven die met een gezonde huid voor de dag willen komen is Coos de aangewezen webshop. De producten zijn 100% dierproefvrij en altijd dermatologisch getest. Twijfel je ergens over, heb je vragen of een allergie? Dan geven ze bij Coos ook graag uitvoerig persoonlijk advies!

Tot en met eind December krijg je 25% korting op je eerste aankoop met de code Mamsatwcoos25.

in de watten leggen

1 gedachte over “Jezelf in de watten leggen doe je met Coos!”

  1. Avatar foto
    Coos van der Spek

    Coos betekent in het Engels Babypraat, maar ook betrouwbaar, kwaliteit en fijn karakter.
    Whoehaaaa! Nooooit geweten! Wat leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven