John Beerens, top haarstylist, geeft een ladiesnight (en jij kan erbij zijn)

Ken jij hem al? Haarstylist John Beerens? Hij heeft al heel wat dames met de handen úit het haar gekregen. Waarschijnlijk heb je deze god van het haar al wel eens op je beeldscherm voorbij zien komen. Haarstylist John Beerens is namelijk bekend van John Beerens Salon Takeover. Maar ook off-screen heeft meneer zichzelf lang en breed bewezen op het gebied van haarmode. En voor de echte fans hebben we goed nieuws… John lanceert op donderdag 29 maart namelijk zijn JB Magazine tijdens de ‘Ladiesnight’ in Live Music Bar te Tilburg.

JB Magazine: jouw beauty magazine

Het JB Magazine staat voor ‘John Beerens Magazine’ of ‘Jouw Beauty Magazine’. De avond vangt aan om 20 uur. De nieuwe glossy wordt rond 22 uur officieel overhandigd door een BN’er. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere BN’ers aanwezig.
– Quote John Beerens– Uit mijn passie voor het kappersvak en beauty zijn een haarstudio en een beautywebshop ontstaan. Nu is de volgende stap een beautymagazine, JBM. Natuurlijk maken we van de lancering een gezellige avond!

Ook biedt de John Beerens Haarstudio in samenwerking met ShopTillIDrop vijf personen op de dag van de lancering een total make-over aan. De deelnemers kunnen op de lanceringavond worden bewonderd. Ook worden er prijzen verloot onder de rest van de aanwezigen. Daarnaast krijgen de eerste 100 dames een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

John Beerens Magazine

Het JB Magazine zal elk kwartaal uitkomen en wordt landelijk gratis verspreid. Onder andere via de bestellingen van de beautywebshop. De glossy is ook te vinden bij kledingwinkels, cafés en op leestafels. De vormgeving en uitstraling zijn van een hoogstaand niveau.

Het JB Magazine bevat verrassende interviews, artikelen en columns op het gebied van beauty, fashion,  lifestyle en haartrends. Trouwens, lees vooral nog even door, want wij mogen kaartjes voor de John Beerens ladies night weggeven!

Meemaken?

Heb jij tijd en zin om met me mee te gaan? Geef je dan op, en hou die donderdag vrij, want wellicht win jij wel! Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

Je kan je opgeven tot en met dinsdag 27 maart, woensdagochtend trekken we de winnaar!

1 gedachte over “John Beerens, top haarstylist, geeft een ladiesnight (en jij kan erbij zijn)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven