Joke Nauta, working mam van week 47

Ik ben Joke Nauta en ik ben moeder van 2 kinderen, Jort (9) en Rixt (7). Sinds een paar maanden ben ik gescheiden en is mijn leven afgelopen half jaar dan ook behoorlijk veranderd!

Jarenlang heb ik gewerkt in de makelaardij. Erg leuk om te doen, maar ik bleef maar roepen dat ik later iets anders ging doen. Ik wilde dat zo graag, maar had eigenlijk geen idee wat dan.

Toen ik in 2009 ontslag kreeg (het wordt uiteindelijk toch wel geregeld), ben ik toch maar eens hard gaan nadenken wat ik nu écht wilde gaan doen. Er kwam al snel naar boven dat ik iets wilde gaan doen met (nieuwetijds) kinderen, hooggevoeligheid en coaching. Ik heb de stap gezet en ben een opleiding gaan volgen. Eindelijk ging ik doen wat ik ook écht graag wou.

Ik ben daarom ook enorm trots dat ik sinds 2010 mijn eigen praktijk heb. Ik heb een praktijk voor opvoedondersteuning, bewustwording en innerlijke groei (www.jokenautakindercoaching.nl). Veel mensen hebben me (bijna) voor gek verklaard dat ik zo’n stap ging zetten. Anderen vroegen of ik dat op mijn leeftijd nog wel zou doen!

Gelukkig wel, want ik krijg zo enorm veel energie van het werk dat ik doe, dat ik het iedereen kan aanbevelen je hart te volgen!

Omdat ik een eigen praktijk heb, kan ik mijn werktijden zelf indelen. Veel intakegesprekken met ouders doe ik ‘s avonds en, omdat ik nu alleen met de kinderen woon,  moet ik daarvoor nu wel af en toe oppas regelen. Andere coachgesprekken doe ik onder schooltijd, zodat ik na school gewoon mijn kinderen thuis kan opvangen (als ze thuiskomen en niet bij vriendjes gaan spelen!).

De huishoudelijke taken, die niet echt een hobby van me zijn, doe ik vaak onder schooltijd en op de dagen dat mijn kinderen bij hun vader zijn. Zo kan ik er ook echt voor ze zijn, wanneer ze bij mij zijn.

Naast dat ik kinderen en ouders coach, merk ik dat ik ook specifiek veel moeders coach. Bij hun weg om hun dromen na te leven. Waarom zou je het uitstellen, leef je droom nu! Ik vind het echt geweldig en inspirerend moeders hierbij te begeleiden. Hen te laten ervaren dat iedereen zijn/haar droom kan naleven en dat je daar zo veel energie van krijgt en dat je er vooral heel blij van wordt!

Mijn motto: Vier het leven!

Ook als working mam in de spotlight? Dat kan hoor. Geef je hier op!

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top