Jouw baby hèt gezicht van Festival Classique ?

Festival Classique daagt je uit om dé babyfoto van het jaar te maken. Laat zien dat je baby nu al klassiek onderlegd is. Leg dat ook nog eens vast met je camera, stuur het naar hun redactie en …. wie weet word je oogappel het gezicht van de Festival Classique babyconcerten.

Festival Classique geeft graag haar jongste fans de kans om zich aan het festival te koppelen. Dus houd die camera op scherp! Voeg een viool, bladmuziek, koptelefoon, of iets anders dat associeert met klassieke muziek, toe en wacht het juiste moment af. Stuur je beste foto(‘s) naar festival@festivalclassique.nl, en wie weet…

Hèt gezicht…

Naast dat het mooiste kindje van de planeet, jouw kindje, eventueel ‘het gezicht’ van de babyconcerten kan worden, en je jarenlange roem en aandringende modellenbureaus, die staan te trappelen om uw mooie baby voor een miljoenencontract te tekenen te woord moet staan, krijgt de winnende foto ook nog eens… een gratis kaartje voor een van de babyconcerten! Leuk toch?

Dus stuur uw klassieke babyfoto voor vrijdag 25 februari naar Festival Classique. De winnende foto wordt op die dag bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven