Joyce van de Pas, working mam van week 25

Al heel wat keren heb ik de vraag gekregen waarom ik mezelf niet eens in de spotlight zet. Nou, bij deze dan eindelijk. Ik ben Joyce van de Pas, getrouwd met een lieve man, en samen hebben wij 2 kindjes, een zoon uit 2004 en een dochter uit 2009. Met zijn viertjes wonen we in Schijndel (onder de rook van den Bosch zeg maar) en het bevalt ons daar prima. Tot December 2010 ben ik fulltime werkzaam geweest als IT manager. Een drukke baan, die met een hoop geregel prima te combineren viel met mijn gezinsleven.

Als werkende moeder leverde ik mijn zoon op het schoolplein af, en in de avond haalde mijn man hem weer op, op de BSO. Dochterlief ging naar het kinderdagverblijf en op woensdag werkten mijn man en ik beiden thuis, zodat we de lusten en de lasten van onze schatten konden verdelen.

Inmiddels heb ik wat aan het roer van ons schip gedraaid. Ik ben tegenwoordig thuis, hou me bezig met MamsatWork natuurlijk, maar heb ook 2 webshop in baby- en kinderkleding. Jeej (een webshop met voornamelijk merken uit Amerika en Australië) en Zazou (met Nederlandse labels). Met deze 3 sites heb ik mijn handen vol, en dat past goed bij me. Onze kids hebben hierdoor meer rust in hun leven gekregen. Zij gaan nog wel naar BSO en kinderdagverblijf, maar de ochtenden verlopen bijvoorbeeld weer rustiger. Geen hectiek om om half acht beide kindjes de deur uit te werken, nee, ik breng Luc lekker om half negen op de fiets naar school, en start daarna mijn computer op. Heerlijk!

Naast het beheer van de sites en de inkoop en import van deze baby- en kinderkleding hou ik me bezig met alle pr eromheen, marketingactiviteiten en bv. de persberichten. Daarnaast schrijf ik voor diverse andere online magazines. In de avonduren probeer ik me zo nu en dan te ontspannen met tennissen, ook al doe ik dat op het moment te weinig, èn heb ik me onlangs voorgenomen om weer te gaan hardlopen.

Ons leven is eigenlijk behoorlijk veranderd en we varen er alle vier wel bij. Voor mij weer een bevestiging dat iedereen moet doen wat hij of zij moet doen. Als het bij je past, en als je er anderen niet mee schaadt, dan is het heerlijk om je hart te kunnen volgen!

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Joyce van de Pas, working mam van week 25”

  1. Lieve Joyce, top dat je jezelf eens working mam van de week maakt. Enorm respect voor de keuze die je gemaakt hebt voor jezelf en nog belangrijker, voor je gezin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top