Jumping Animals: een ouderwetse skippybal in een beestachtig modern jasje

Jumping AnimalIk vond ze al een tijdje zo schattig: JumpingAnimals. Het zijn skippyballen, maar dan in de vorm van een dier. Te leuk ook dat ik, oké… mijn kindjes, er eentje mochten testen! In dit blog lees je de review voor de Jumping Animals.

Lees ook: Buitenspeelgoed top 10 voor alle leeftijden

Jumping Animals

We kregen een rood hert opgestuurd. Het hert zal al snel vol lucht en toen kon de spring pret beginnen!
Onze dreumeszoon liep er snel naar toe en is volgens mij dikke maatjes geworden met het hert. Althans, het gebrabbel leek daar wel erg op, net als de dikke knuffels die het hert kreeg. Al snel wilde hij erop zitten, dat lukte hem uiteindelijk ook zelf. Want die Jumping Animals wil je natuurlijk wel als een echte stoere prins berijden.

Jumping around

Helaas is het hert net nog een maatje te groot, of onze dreumeszoon net iets te klein. Hij kan net met z’n voeten bij de grond, maar het rondspringen zal nog een paar weken moeten wachten. Maar dat geeft niets, hij heeft er zo ook al heel veel lol van.

Zodra onze kleuterdochter van school thuis kwam, rende ze meteen op het hert af. Omdat zij uiteraard groter is dan haar broertje, kan zij er wel mee springen. En dat doet ze dan ook graag. Binnen, maar ook buiten als het lekker weer is. Dat is ook fijn aan de Jumping Animals, dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden!

Werken aan je motoriek op ’n skippybal

Jumping Animal met dochter

Wist je trouwens dat Jumping Animals erg goed zijn voor de motoriek en ontwikkeling van de kleintjes? Ze zorgen er namelijk voor dat kinderen al hun spieren leren ontdekken en gebruiken. Het stimuleert ook meerdere bewegingsvormen, zoals het springen met de Jumping Animals, het vasthouden ervan, evenwicht bewaren en oog-hand coördinatie.

Onze favoriet: Lilo

In ons gezin heeft het hert, dat trouwens de naam “Lilo” heeft, een belangrijke plek in huis ingenomen. Zus en broer spelen er graag mee en op. Ik ben zelfs bang dat als onze dreumeszoon over niet al te lange tijd groot genoeg is, er ruzie komt over wie er op mag zitten… Maar dat is een probleem voor later!

De Jumping Animals zijn verkrijgbaar als hert, koe en paard. Maar ook als rups, hond, poes en nog veel meer dieren, in allerlei vrolijke kleuren. Ze worden geleverd inclusief pomp. De pret krijg je er gratis bij.

Welk dier is jouw favoriet?

httpv://youtu.be/TpEucLuFMYQ

Winnen?

Wil jij ook zo’n leuk hert voor jouw kindje? Vertel on in een reactie hieronder wat jouw favoriete dier is van de Jumping Animals, vul je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Vanaf welke leeftijd kan je kind alleen buitenspelen en hoe pak je dat aan?

 

 

65 gedachten over “Jumping Animals: een ouderwetse skippybal in een beestachtig modern jasje”

 1. Avatar foto
  Kathleen Vlaeminck

  Jumping hert Henry groen is zooo schattig en het kleur is lekker rustgevend in het interieur en op het terras!

 2. Avatar foto
  lenny cox tullemans

  ik zou graag betsy de witte koe willen winnen mijn schoonzus heeft hem thuis staan en onze jens vind hem helemaal geweldig 😀

 3. Ik vind de mier echt funny :-)! Maar het hert mag er ook zijn hoor. Mijn zoon van drie jaar zou dit prachtig vinden. Lekker springen, haha. Ik zie hem al gaan!

 4. Wij zijn verzot van het ‘Rudolph rendier’. Met de kerstperiode in het vooruitzicht zou dat een leuk cadeautje zijn!

 5. wat een leuke actie weer!
  Ik denk dat m’n mannetjes erg blij zullen zijn met zo’n skippybeest! 😀 Ik vind Rufus de (rode) hond wel erg stoer!

 6. Avatar foto
  Annet de Koning

  Het bruine paard Paco is de favoriet van mijn peuter dochter. Ze wilt graag een echt paard, dan is Paco dus een goede vervanger 😉

 7. Ze zijn eigenlijk allemaal wel leuk…. maar als ik er toch één moet kiezen, dan vind ik het mintgroene hert toch wel het leukst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven