Just Russel: hondenvoer op maat voor jouw viervoeter

Wat geef jij je hond te eten? Ben je je bewust van de ingrediënten en voedingswaarde van dat voer? En wat heeft jouw hond eigenlijk echt nodig om optimaal te kunnen leven?

Bij Just Russel kom je er met een eenvoudige test achter welke unieke behoeften jouw hond heeft en welk voer daar het beste bij past.

just russel hondenvoer

Just Russel hondenvoer

Bij Just Russel koop je hondenvoer op maat. Wist je namelijk dat 60% van alle honden en katten overgewicht heeft? En dat 80% van deze dieren ook gebitsproblemen krijgt? Hoe je dat kunt voorkomen?

Elke hond heeft een andere behoefte. Dit is natuurlijk afhankelijk van het ras, de leeftijd en wat jij als baasje van je hond vraagt. Een hond waarmee dagelijks wordt getraind heeft natuurlijk een hele andere behoefte dan een hond die drie keer per dag een rondje om het huis heen loopt.

Al deze factoren spelen een belangrijke rol in het samenstellen van het juiste voer voor jouw viervoeter!

Lees ook: Hoe kies je het beste hondenvoer voor jouw viervoeter?

De samenstelling van het voer

Het Just Russel hondenvoer wordt gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten waarbij een goede balans wordt gevonden tussen:

  • proteïnen (denk aan eend, kip, lam en zalm)
  • koolhydraten voor energie (bruine rijst, aardappel)
  • belangrijke bronnen van vitamines en mineralen (zoals visolie, kril, lijnzaad, biet en diverse groenten en fruitsoorten)

Eventuele Omega-3 aanvulling

Hoewel Just Russel echt zorgt voor voeding op maat, kan het zijn dat jouw hond in bepaalde periodes een andere behoefte heeft.

Soms is het nodig om een aanvulling te doen, bijvoorbeeld het toevoegen van extra Omega-3. Dit kun je makkelijk doen door visolie of krilolie aan het voer toe te voegen.

Let wel op: ga niet zelf zomaar experimenteren met allerlei toevoegingen. Ook van de omega’s kan een dier te veel binnenkrijgen wat ongezond is.

Heb je advies nodig? Raadpleeg je eigen dierenarts of stel je vraag gratis op de website van Just Russel.

Just Russel Voerwijzer

Hoe weet je nu zeker of het voer wat je je hond geeft ook echt goed is? Je kunt natuurlijk de goede verkoopteksten geloven maar je kunt ook zelf op onderzoek uitgaan. Het internet staat vol met reviews en meningen.

Let wel op: niet elke site is even betrouwbaar.

Wil je meer over Just Russel lezen en zeker weten dat er fatsoenlijk en inhoudelijk advies wordt gegeven? Kijk dan eens op Voerwijzer, een website waarop diverse voermerken worden besproken. Ook Just Russel komt aan bod!

Just Russel proefpakket

Wil je Just Russel eens proberen? Omdat je hond een kieskeurige eter is of omdat je wel eens wilt zien of dit voer geschikt is voor jouw hond?

Je kunt gemakkelijk een proefpakket aanvragen. Je maakt in dit geval een profiel aan voor jouw hond om een persoonlijk voedingsplan te maken waarna je een testzak kunt aanvragen.

De voordelen van online hondenvoer bestellen

Elke hondeneigenaar zal beamen: het is zoveel fijner om je hondenvoer online te bestellen! Nooit meer sjouwen met zware zakken. Daarnaast: bestellen vanuit je luie stoel op elk moment van de dag is ook heel fijn.

Bij Just Russel is het nog makkelijker geregeld. Omdat het voer en de hoeveelheid precies op jouw hond is afgestemd, kan Just Russel een goede inschatting maken wanneer het weer tijd is voor een nieuwe levering.

Je zit bij deze automatische levering overigens nergens aan vast. Je kunt de leveringen elk moment pauzeren of stopzetten. En je betaalt ook geen verzendkosten!

Just Russel prijs

Afhankelijk van de behoefte van jouw hond, zijn de op maat gemaakte brokken van Just Russel verkrijgbaar vanaf €19,95 per maand. Logischerwijs betaal je voor een Chihuahua minder dan voor een Deense Dog, simpelweg omdat de een veel minder eet dan de ander.

Wanneer je het persoonlijke profiel voor jouw hond hebt aangemaakt, krijg je gelijk de kosten te zien.

Je krijgt nu trouwens ook 20% korting op je bestelling.

Just Russel ervaringen

Met meer dan 1400 reviews op Google met een gemiddelde score van 4.7 sterren, kun je zeggen dat de meeste mensen heel tevreden zijn over Just Russel.

Mensen zijn te spreken over de goede samenstelling van het voer dat is afgestemd op de speciale behoeften van hun hond maar ook dat het zo handig is dat het voer automatisch geleverd wordt.

Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die minder tevreden zijn. Zoveel mensen, zoveel meningen. Maar dat zijn er niet veel.

Review uitspraken van klanten

Wij hebben sinds kort de brokken voor onze hond. Ze heeft veel last van haar huid en zat dus ook al een aantal jaar op speciale voeding. Ze was hier niet dol op en we waren niet helemaal tevreden met het resultaat en besloten wij dus de voeding van Just Russel te proberen.

Haar vacht is prachtig, voelt mooi aan, ze lijkt meer energie te hebben en ze begint met kwijlen als we haar voer gaan pakken.

Ook vergaten we soms in alle drukte op tijd haar voer te bestellen dus dat dit automatisch weer aangeleverd wordt is geweldig en voor ons zo fijn dat we nooit meer misgrijpen. Wij en onze hond zijn zijn mega enthousiast en raden dit dan ook zeker aan.

Ik heb hier enkele slechte reviews gezien en ik ben echt geschokt. Klantenservice is TOP. Vriendelijke en behulpzame mensen. Hoe zit het met eten? Mijn kat is een kieskeurig dametje, maar ze houdt van Just Russel-brokjes.

Gemakkelijk, je hoeft zelf niet voorraad bij te houden, want wordt automatisch toegestuurd. Onze hond is erg blij met de voeding, eet het graag. Mooi dat op basis van onze input een passend dieet is samengesteld, met gemakkelijke maatbeker.

Just Russel app

Voor alle zaken die je wilt regelen rondom Just Russel is er een handige app voor op je telefoon. Je kunt hier het persoonlijke voedingsplan van jouw hond of kat aanmaken, een nieuwe levering regelen of juist even pauzeren en andere handige producten aan je bestelling toevoegen. Superhandig, zo alles bij elkaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven