Just Russel kattenvoer op maat voor jouw viervoeter

Je wilt het beste kattenvoer voor je viervoeter, maar eigenlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Want wat is nu het beste voer? Ze beweren immers allemaal weer wat anders. En dan blijkt er iets te bestaan wat helemaal voor jouw kat op maat gemaakt wordt! Just Russel heeft zowel hondenvoer als kattenvoer.

Maar wat houdt nu dat ‘op maat gemaakt’ in? Waar koop je dit voer? En hoe gaat het verder in zijn werk?

Wil je trouwens meer lezen over Just Russel zelf? Ik heb een review over dit hondenvoer geschreven, mijn honden krijgen namelijk al jaren Just Russel.

Just Russel kattenvoer

Just Russel kattenvoer bestaat uit verse kattenvoeding die gemaakt is naar de wensen en behoeften van je kat. Gewoon op bestelling, dus het staat niet al heel lang ‘oud’ te worden in het magazijn.

Vandaar de term vers. Het voer wordt gratis bij jou thuisbezorgd en is zelfs tot 30% goedkoper dan andere premium merken. 

De samenstelling van het kattenvoer

De samenstelling van het kattenvoer van Just Russel is niet alleen volledig aan jouw kat aangepast, maar je krijgt het dus ook nog eens gratis thuis bezorgd.

Er worden enkel hoog kwalitatieve ingrediënten gebruikt die allen een natuurlijke oorsprong hebben. En dat is nog niet alles, want ze zijn ook nog eens afkomstig van lokale producenten.

Just Russel heeft dierenartsen in dienst die het kattenvoer aanpassen aan de behoeften van je kat. Hierbij houden ze bijvoorbeeld rekening met zaken als allergieën, jeuk, gevoelige maag, te zwaar of een erg kieskeurige eter of bijvoorbeeld een doffe vacht.

Zo krijg je een samenstelling die precies past bij jouw kat. Jij vertelt dus aan Just Russel onder andere de leeftijd, gewicht, ras en geslacht van je dier. En zijn eventuele klachten. En onder toezicht van de dierenartsen wordt er een voeding samengesteld speciaal voor jouw kat. 

Just Russel uitproberen met korting

Nu weet je natuurlijk nooit of jijzelf of je kat nu echt blij zal zijn met een ander merk voer. Gelukkig krijg je bij aanmelding 20% korting op je eerste bestelling. Zo kan je op een voordelige manier kennismaken met Just Russel kattenvoer.

Hoe werkt Just Russel?

Als je interesse hebt zal je dus 10 korte vragen moeten beantwoorden over je kat. Aan de hand hiervan zal er via een berekeningstool uitgerekend worden hoeveel calorieën en voedingsstoffen je kat nodig heeft.

Dit wordt vervolgens bereid en ingepakt in een verpakking met een foto van je dier erop. Je kunt ook meteen extra’s bestellen zoals leuke speeltjes of gezonde snacks.

En dan komt het dus naar jou toe.

Wil je info hebben of wil je iets aanpassen? Dan kan je contact opnemen met de experts van het bedrijf. De leveringen lopen via een abonnement.

Door dit abonnement ben jij ervan verzekerd dat er nieuwe voeding op tijd jouw kant op komt. En groeit je kleine kitten? Ook het voer verandert dan mee.

Een kitten heeft immers iets anders nodig dan een hoogbejaarde kat…En mocht je om wat voor reden dan ook het kattenvoer bij Just Russel willen pauzeren of stoppen? Dat kan eenvoudig via de app geregeld worden.

De voordelen van online kattenvoer bestellen

Het grote voordeel van online kattenvoer bestellen bij Just Russel is natuurlijk het gemak. Je hoeft niet meer te zeulen met zware zakken of eerst naar een dierenwinkel toe om het voer voor je kat te halen.

Daarnaast is online kopen toch ook vaak goedkoper omdat je geen extra kosten hebt door de tussenhandel. Jij koopt rechtstreeks bij Just Russel zelf. En door het abonnement heb je er zelfs geen omkijken meer naar.

Just Russel prijs kattenvoer

Natuurlijk variëren de prijzen bij Just Russel. Een grote herdershond heeft immers hele andere dingen nodig dan jouw kleine huiskatje.

De prijzen lopen vanaf 44 cent per dag. Omdat er geen tussenpersonen zijn zal de prijs al snel lager zijn dan de prijzen van vergelijkbare voeding bij de dierenwinkel.

De verpakking is duurzaam, maar niet duur. Ook dat scheelt alweer in de prijs. 

Hier vind je meer informatie over het kattenvoer op maat voor jouw huisdier.

Just Russel ervaringen

Uiteraard stap je niet zomaar over naar een ander merk kattenvoer. Je wilt immers wel dat je kat gezond en lekker eet. Reviews zijn dan ook wel heel fijn om te kunnen beoordelen of je nu wel of niet met dit merk in zee wilt gaan.

Just Russel scoort zeer hoog bij de reviews. We laten je een aantal reviews zien.

Allergievrije voeding

Julie T: In tegenstelling tot andere hondenbrokken zijn onze honden van deze écht fan. Onze grootste hond verteert niet alle voeding even goed en heeft vaak last van huidallergieën. Dankzij de allergievrije voeding van Just Russel zijn die problemen van de baan.

Lekkere smaak voor de slechte eter

Elke C: Ralph weigerde het eten van zijn brokken al van bij de fokker. Ook bij ons thuis at hij nauwelijks en werd hij alsmaar kleiner. Door zijn toestand begonnen we ons serieuze zorgen te maken. Ik bestelde bij jullie brokken op maat en hij was er meteen wild van. We zijn erg opgelucht dat deze brokken onze pup smaken en hem de kans geven om aan te komen!

Overgewicht

Emilie A.: Het verbaast me hoe groot de impact is die jullie kattenvoer heeft gehad op de gezondheid van mijn kat. Ze had altijd last van overgewicht, maar sinds we zijn overgestapt, heeft ze voor het eerst een gezond gewicht bereikt. De bijgevoegde maatbeker zorgt er dan ook voor dat je exact de goede portie kan geven, super gemakkelijk!

Just Russel app

Just Russel heeft ook een app. Met deze app krijg je korting op speeltjes en snacks. Je kunt bijhouden wanneer de volgende levering is. En je kunt bijvoorbeeld ook andere zaken hier regelen, zoals het pauzeren van je voedingsplan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven