Kaartje2go: attent zijn hoeft heus niet zo moeilijk te zijn!

In je gedachten ben je vaak heel attent. Ik ook hoor 😉 . Als iemand jarig is denk ik steevast: “die ga ik even een kaartje sturen”. Toch blijft het daar nog wel eens bij. Soms koop je daadwerkelijk een kaartje, maar ook dit kaartje haalt lang niet altijd de brievenbus. Wordt het toch weer een whatsappje of een Facebook felicitatie… Maar dat kan toch een stuk persoonlijker? Dat kan het zeker. En daarvoor biedt Kaartje2go je nu een gemakkelijke en persoonlijke oplossing!

Lees ook: De gruwelen van een groepsapp met je collega’s…

Nooit te druk om voor een attent gebaar

Als werkende moeder heb je het al ontzettend druk. We totally get it 😉 . Naast je werk heb je te maken met de hectiek van het ouderschap. Het huishouden. Familie en vrienden. Je wordt al snel in beslag genomen door dagelijkse bezigheden en door alle onverwachte situaties. Het sturen van een kaartje schiet er vaak bij in. Je hebt geen passend kaartje voor de situatie of de lichting van de post is al geweest. Soms schiet het posten er bij in. Gelukkig kun je zulke situaties in het vervolg voorkomen en jezelf een stuk attenter maken! Nee nee, laat dat appje maar zitten… Stuur online gemakkelijk een kaartje via kaartje2go.

Kaartje2go: kaartjes voor alles wat er te vieren valt

Via kaartje2go kun je heel eenvoudig je eigen kaarten ontwerpen en per post laten bezorgen. Je hebt keuze uit allerlei soorten wenskaarten, en ook uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten en nog veel meer. Voor elke gelegenheid heeft kaartje2go ontzettend veel keuze uit de hipste kaartjes van dit moment. Elke dag wordt de collectie aangevuld met nieuwe kaartjes. Je hoeft dus nooit twee keer dezelfde kaart te sturen!

Bovendien zijn de wenskaarten van Kaartje2go van superkwaliteit. De webshop is zowel door de Consumentenbond als door Vara Kassa als beste online kaartenwinkel getest.

Handig adressenboekje en verjaardagsalarm

Kaartje2go bied je alle mogelijkheden om gemakkelijk attent te zijn. Je kunt heel eenvoudig gratis een account aanmaken. Hierin worden al je kaarten bewaard. Je kunt er ook kaarten in klaarzetten voor verzending. Weet je bijvoorbeeld alle verjaardagen voor de komende maand? Zet deze dan alvast klaar, en je hebt er geen omkijken meer naar!

Je kunt ook in de kalender alle speciale momenten schrijven. Dan ontvang je 5 dagen van te voren een reminder. Door je adressen op te nemen in het adressenboekje hoef je bovendien niet elke keer het adres in te vullen. Zo ben je bij kaartje2go in een handomdraai super attent en heb je veel tijd bespaard. Leuk extraatje: zodra je je aanmeldt bij kaartje2go krijg je de eerste kaart gratis. Waar wacht je nog op, stuur ook een kaartje 🙂 .

Lees ook: Alles kan per post, dus waarom geen brownies?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven