Zachte kadootjes uitpakken met de kerst, 5 tips!

Had jij vroeger een hekel aan zachte kadootjes? Of vond je dat wel meevallen? Ik heb er wel even aan moeten wennen, want ‘zacht’ hield meestal in dat het ook praktisch was, en daar zat ik als kind niet altijd op te wachten. Tegenwoordig heb je kadootjes die zacht zijn, maar tòch ook heel leuk zijn om te geven en te krijgen. Kijk maar eens naar deze kerst inspiratie kadootjes. Daar komt nog eens bij dat -vooral de meiden- in deze tijd ook blij zijn met leuke nieuwe kleding. Maar wel liefst iets wat dan ook meteen aan kan natuurlijk.

Zachte kadootjes, 5 tips

kadootjes

Het rokje Jungle colors is daar een mooi voorbeeld van. Aan 2 kanten draagbaar en zo lekker kleurrijk dat je het graag zelf zou willen dragen…. maar helaas… dit is een kinderuitvoering, dus maak er je meisje maar blij mee!

Voor jezelf (en voor je man) kan je dan nog leuke winterse sokken toevoegen aan de kadootjes onder de boom.  Gelukkig zijn dit bamboe sokken waardoor het geen probleem is dat de schoenen uitgaan en je gezellig met je sokken opgekruld tegen elkaar gaat bankhangen. Stinkvoeten zijn door de bamboe namelijk verleden tijd!

Ben je het binnen zitten zat? Dan stap je op de fiets! En ga er maar vanuit dat het nog een stuk kouder gaat worden, want dit belabberde winterweer is niets natuurlijk. Wij willen een serieuze kerst, met serieus kerstweer en dat betekent op zijn minst kou en liefst ook nog een pak sneeuw. Om jezelf alvast goed voor te bereiden schaf je deze sterren wobs aan. Zo hou jij lekkere warme handen op de fiets!

kadootjes

Aangezien de kinderen een ski jas onder de boom vinden heb ik voor mezelf en manlief ook even gekeken naar ‘zachte kadootjes’ en stuitte daarbij op Saint Basics. Zij hebben basics gemaakt van superzachte biologische katoen die een streep zetten onder gifgebruik en uitbuiting, en een uitroepteken zetten achter eco! Van links naar rechts tref je een mooi zwart damestopje van St. Laura, het heren t-shirt St. Michael, de St. Sara bikinislip in zwart (persoonlijke favoriet) en de witte heren boxer St. Casimir. Een mooie manier om het nieuwe jaar mee te starten.

Vergeet even niet dat je dat lijf er niet bij krijgt, daar moet je wel wat voor doen 😉 .

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven