Een kerst swap van bloggers en een cadeautje voor jou?

Leuk dacht ik toen ik de aanvraag kreeg, een kerst swap met een aantal bloggers georganiseerd door een media bureau. Alsof ik het al niet druk genoeg heb riep ik ‘ik doe wel mee hoor’. Het idee van een kerst swap is natuurlijk ook leuk, maar inmiddels heb ik mijn ‘swap’ binnen en vraag ik me af… waarom deed ik ook weer mee?

kerst swap 2018

Kerst swap 2018; het idee

Het idee van de kerst swap is als volgt. Er doet een groep bloggers mee. Blogger één kiest voor de kerst iets voor blogger twee. Blogger twee kiest weer iets voor nummer drie and so on. De laatste in de rij kiest iets voor nummer één en de cirkel is rond.

Dit keer zat er ook nog een bedrijf tussen, namelijk Inventum. Je kent ze wellicht van de huishoudelijke apparaten. Zij zouden zorgen voor de cadeautjes die van blogger één naar twee gaan en zo verder. Het idee achter zo’n kerst swap is normaal gesproken ook dat de bloggers naar elkaar linken om wat credits te geven.

Het cadeautje voor Gina

Afijn, even geleden kreeg ik de gegevens van mijn ‘blogmaatje’ Gina waarvoor ik een cadeautje voor de kerst swap uit mocht kiezen. Ik schrok een beetje van de lijst waar ik uit mocht kiezen want daar zat niet veel tussen wat een beetje leuk is om te geven:

  • een elektrische deken
  • een keukenweegschaal
  • een melkopschuimer

Na het afstruinen van haar instagram feed kon ik maar één cadeautje vinden wat aansluit, alhoewel ik verwacht dat ze het allang heeft. Een melkopschuimer. In haar feed zag ik namelijk heel wat cappuccino’s voorbij komen. Echt een blogmaatje dus, want ik ben zelf ook gek op cappuccino. Ik hoop dat ze er blij mee is, maar ik kan me niet voorstellen dat ze het nog niet heeft, als echte koffieliefhebber. Of misschien heeft ze wel een machine waarbij je de opschuimer niet eens meer nodig hebt.

kerst swap

Mijn eigen cadeautje

Ik krijg genoeg binnen om te reviewen, dus laat ik vooral niet de zeikerd uit hangen, maar ergens verwacht ik toch als er een cadeautje met een kerst swap komt dat het een beetje leuk ingepakt zit. Met een kaartje erbij misschien? Maar helaas, mijn cadeautje zat gewoon zo bij de post. In de doos waar dat ding in hoort te zitten. Met een label van mijn huis erop. Beetje jammer en erg onpersoonlijk. Ik ben dan wel geen enorme sucker voor inpaktechnieken, een beetje gezellige uitstraling had ik persoonlijk wel kunnen waarderen.

Maar Joyce… wat heb je dan voor leuks ontvangen met die kerst swap?

Ik zal het je vertellen. Het cadeautje wat ik zelf heb gekregen is een… ELEKTRISCHE DEKEN. Ik mag het dan regelmatig koud hebben, maar een elektrische deken daar begin ik niet aan. Ook al heb ik last van koude voeten, ik kruip lekker tegen mijn mannetje aan s’nachts om mezelf op te warmen. Daarnaast voel ik me al een oudje doordat ik sinds kort een elektrische fiets heb, haha, laat staan dat ik in de avond ook nog eens onder een elektrische deken ga liggen. No way!

Het ergste van alles komt overigens nog… hij werd afgeleverd bij onze buren omdat ik niet thuis was. Binnenkort vind de hele wijk hier dus wat van 😉 .

Het idee van de kerst swap was leuk

Het idee is heel erg leuk, een mooi cadeau kiezen voor een andere blogger. Een leuk idee voor de bloggers onderling én voor het bedrijf wat hier aan heeft meegewerkt. Ik hoop dan ook dat de andere bloggers met veel plezier van hun cadeautje gaan genieten en dat ik iemand anders heel blij kan maken met mijn cadeau. Een 1-persoons elektrische deken met 3 warmte standen. Wie heeft er interesse?

Stockfoto van twee vrouwen met kerstmuts door LifeHD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven