Kerstcadeau tips voor hem en haar: 5 presentjes van papier

De feestdagen zijn weer aangebroken! Heb jij nou ook nog ruimte onder je kerstboom of je kunstkerstboom en ben je op zoek naar een kerstcadeau, neem dan onze selectie even door. We hebben 5 pareltjes geselecteerd, van papier deze keer.

Kerstcadeau gezocht? Presentjes van papier!

kerstcadeau

We genieten alweer volop van de feestdagen, al is het nog wel eens een uitdaging om, tussen het pepernoten bakken en het inpakken van cadeautjes door, de tijd te vinden voor vervelendere dingen. Met deze stijlvolle liv planner breng je heel handig structuur in je planning en kies je zelf wat je écht wil doen op een dag; heel gemakkelijk als je niet wilt dat je to-do-list in een waslijst veranderd en plannen en organiseren niet zo je ding is. Het ideale kerstcadeau voor de ondernemende vrouw. O, en vergeet niet de Nieuwjaarsborrel te noteren!

kerstcadeau

Ook deze maandkalender met klembord is super handig om het overzicht te houden in je drukke schema rondom de kerst. Het design is lekker hip en de kleuren van de kalender kies je zelf, zodat ‘ie perfect past in ieder kantoor en elke woonkamer. En je begint elke dag met een happy quote! Laat 2016 maar beginnen, wij kunnen niet wachten!

kerstcadeau

Voor wie de kerstinkopen nog niet helemaal rond zijn, is dit vriendenboek een wel heel leuk kerstcadeau om te geven én te krijgen. Met foto’s en teksten maak je het boekje super persoonlijk, en je voegt zelf vragen toe die familie en vrienden via e- mail kunnen beantwoorden. Ben je nou niet zo handig met de computer, dan kan je eerst de instructievideo kijken. En mocht je er door de kerstdrukte dit jaar geen tijd meer voor hebben, zorg er dan voor dat je deze kerst de mooiste herinneringen vastlegt voor het boekje van volgend jaar!

kerstcadeau

Je kan je vrienden en familie ook heerlijk verrassen met artistieke kerstkaartjes. Ze zijn gedrukt op stevig wit papier en komen in verschillende designs. Natuurlijk begrijpen wij het ook als je ze niet verstuurt, maar gewoon zelf wilt houden om je eigen huis mee op te leuken 😉 . Je hebt zelf toch ook wel een kerstcadeau verdiend?

kerstcadeau

Pak je dat versieren liever wat groter aan (of ben je op zoek naar een kingsize kerstcadeau),  dan kan je voor een  mooie wanddecoratie gaan. Zo heb je binnen no time een heus kunstwerk aan de muur – en als je uiteindelijk weer eens ergens anders tegenaan wilt kijken kan je het zo verwisselen. Er is keuze uit een ruime collectie foto’s met natuur- tot industriële print. Het stalen frame omlijst een verwisselbaar doek, ideaal voor ieder seizoen en voor mama’s die van afwisseling houden! Je kan overigens ook een cadeaubon onder de boom leggen, zo geef je iemand alvast een start 😉 .

 

3 gedachten over “Kerstcadeau tips voor hem en haar: 5 presentjes van papier”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven