Kerstkado met een knipoog: het mooiste cadeau is een lach

Word jij kinderlijk blij bij de gedachte aan je kerstpakket? Laat je de kerstboom het liefst het hele jaar staan? En ben je in september al bezig met je kerstmenu? Dan ben je een echte kerst fanaat! Net als wij 🙂 , nou ja.. behalve dan die kerstboom, ik vind een maandje mooi zat! Sommige mensen zouden rond de feestdagen het liefst 3 dagen in een holletje kruipen. Ik zou zeggen: bewaar dat maar voor januari. Zelfs als kerst niet je favo periode is, kan je er zelf wat van maken. Geef eens een kerstkado met een knipoog in plaats van de zoveelste boekenbon. Wie weet wordt er nog gelachen ook!

Feest(dagen) maak je zelf

Kerstmis: you love it or you hate it. Toch bepaal je (bijna) helemaal zelf hoe je de feestdagen doorbrengt. Oké, er kan soms wat druk van buitenaf worden uitgeoefend. Lees: door de familie en schoonfamilie. Maar gezelligheid creëer je toch helemaal zelf? Dus trek een foute kersttrui aan, schenk nog een borrel in en duik in een luie stoel bij de open haard. Als je ervoor zorgt dat er genoeg grappige cadeaus onder de boom liggen hou je het daar vast wel een tijdje uit. En anders kan je het altijd nog zo zien: kerst is de enige tijd van het jaar waarin je gewoon je sokken mag laten slingeren. Komt er misschien nog een kerstkado in ook.

Geinige gadgets voor het hele gezin

Jong of oud maakt niet uit: iedereen houdt wel van een kerstkado om te lachen. Vergeet sokken, vergeet wijn en vergeet de cadeaubon. Er zijn genoeg cadeaus die nuttig én lollig zijn. En is het niet het belangrijkste dat een kerstkado de gelukkige ontvanger gewoon aan het lachen maakt? Aan geinige gadgets geen gebrek op internet en wij hebben vast een mooie selectie gemaakt zodat je niet te lang hoeft te zoeken naar een kadootje. Voor het hele gezin!

kerstkado met knipoog, ijskrabber

Een grapje voor papa

Daalt papa’s humeur gelijk met de buitentemperatuur? Loopt hij te mokken nu het weer iedere morgen krabben geblazen is? Dan vrolijk je die ouwe brombeer vast weer op met dit kerstkado. Bovendien is het wel degelijk nuttig – want stiekem houden veel papa’s daar toch van. Nooit meer koude handen tijdens het krabben, en de buurman kan ook weer eens lachen.

kerstkado met knipoog, mok voor mama

Een mopje voor mama

Houdt mama wel van een theekransje? Kan ‘een kopje koffie drinken’ met vriendinnen uitdraaien op een urenlange high tea? Dan is ze waarschijnlijk toe aan wat welverdiende me-time! En dat die haar door haar gezin van harte wordt gegund, maak je duidelijk met dit kerstkado. Moeten jullie natuurlijk wel even koffie zetten, anders komt ze nog niet aan zitten toe.

kruimeldief, kerstkado met een knipoog

Kerstkado met knipoog voor zoonlief

Stiekem snoepen op je kamer zonder betrapt te worden op kruimels – is dat niet de droom van iedere kleine jongen? De restjes hoef je vanaf nu niet meer onder het tapijt te vegen. Je zuigt ze gewoon snel en stilletjes op met Starwars held R2D2. Wie had ooit gedacht dat een kruimeldief zo cool kon zijn! Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dit kerstkado ervoor zorgt dat schoonmaken helemaal niet meer zo erg is als het lijkt.

krijtbord lunchbox als kerstkado

Lollig kerstcadeau voor kleine meisjes

Meisjes houden van lijstjes. En van een stiekeme briefuitwisseling met een hartsvriendin. Of met hun moeder, dat kan natuurlijk ook. Verras je mini-me met deze leuke lunchbox. Waar jij een lief berichtje op kan zetten, maar haar eerste vriendje natuurlijk ook. Is de kalverliefde weer voorbij dan kan ze het in ieder geval makkelijk weer uitwissen. En tot die tijd… eet smakelijk honey!

Zo, is de inspiratie inmiddels weer een beetje opgedoken? Mooi zo! Dan kunnen wij met een gerust hart overstappen op een glaasje Glühwein. Proost, en veel shopplezier!

 

kerstkado met een knipoog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven