Check mijn favoriete kerstoutfit artikel met de kerst!

Ja ik weet het, ik heb het al verklapt, dit jaar gaan we (als in het hele gezin 😀 ) in een foute kersttrui, binnenkort nog een blogje erover, met foto. Maar mijn favoriete kerstoutfit artikel zijn mijn glitterschoenen. Fantastische hooggehakte glitterschoenen waarmee ik qua glamour altijd hoog scoor.

kerstoutfit

Kerstoutfit favoriet

Nu passen die niet echt bij mijn foute kersttrui, maar buiten dat had ik ze nu toch niet aangekund met mijn hernia. Toch heb ik deze kerstoutfit schoenen al jaren achtereen aan. Alleen met kerst en met oudjaar, en verder nooit 😉 .

Niet zo gek ook, want ze lopen voor geen meter, haha. Een vreselijk hoge hak waarmee je zo op je bek gaat als je niet uitkijkt, en aan de voorkant loopt de zool wat omhoog, ook heel onhandig. Eigenlijk echte ‘zit’ schoenen dus. Helemaal geschikt voor 1e kerstdag, iets minder voor oudjaar, want dat vieren wij altijd met vrienden en is toch meer een ‘sta’ fesst dan een ‘zit’ feest. Daar komt bij dat ook je tenen behoorlijk bij elkaar geknepen worden aan de voorkant, dus eigenlijk zitten ze helemaal niet fijn. En tòch wil ik ze het liefst aan. Dit jaar sla ik dan maar een jaartje over, maar ze blijven gewoon keurig in mijn kast wachten tot volgend jaar 😉 .

Heb jij ook zo’n  paar schoenen, of een jurk ofzo? Iets wat je speciaal voor de kerst ‘bewaard’ , maar wat eigenlijk voor geen meter draagt?  Check je kast even, want ik ben benieuwd! En als je een foto hebt…. let us know op facebook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven