Kerstpak van Opposuits: black tie kan echt niet meer

Denk jij dat je met een foute kersttrui bovenop de trend zit voor de kerst anno dit jaar? Of ga je weer voor de glamour look en black tie? Nergens voor nodig! Het foute kerstpak Opposuits staat namelijk bovenaan in het lijstje met fashion voor de feestdagen.

kerstpak

Het (foute) Kerstpak Opposuits: de hype in Amerika

Ik hoor je denken… een kerstpak? Ja! Een kerstpak, Opposuits is namelijk als Nederlands bedrijf dè trendsetter in Amerika. Foute kersttruien zijn al vanaf de Bridget Jones tijd niet meer weg te denken uit het Amerikaanse straatbeeld tijdens de kerstdagen. En niet alleen uit het Amerikaanse straatbeeld, ook Nederland is sinds vorig jaar he-le-maal om. Maar helemaal ’the bomb’ is nu het echte kerstpak. Van Opposuits natuurlijk.

Standaard kerstpak

Tuurlijk kan je ook deze kerst weer bij je schoonouders gaan zitten in je black tie of in je glamourjurk. Eerlijk is eerlijk… ik heb -om precies te zijn-  één lange jurk met glitters, die standaard alleen met de kerst of oudjaar uit de kast komt. Op een ander moment kan ik hem gewoon niet dragen, omdat hij te kerstig is (net als dit kerstpak trouwens).

Maar afgelopen jaar werd ik enigszins recalcitrant en was ik helemaal klaar met al dat nette ‘opzitten’. Dus togen wij met zijn viertjes in foute kersttrui naar het kerstdiner. En ik kan je vertellen dat het nog lastig was om op het laatste moment ook voor de kinderen nog wat passends te vinden, alles was uitverkocht. Maar dit jaar gaan we een tikkie stijlvoller, ook al is het nog steeds een beetje fout. Frank heeft een beetje last van sterallures zoals je ziet en ik? Ik ben vooral gewoon erg blij dat het damespak past. Excuses voor het beeldmateriaal overigens… dochterlief stond erop dat zij de foto’s mocht maken, haha!
kerstpakken opposuits

Opposuits kerstpak

De drie heren van Opposuits hebben vorig jaar een grote slag geslagen door binnen te komen bij Amerika’s grootste warenhuis Macy’s en ze liggen inmiddels in alle vestigingen met hun killercombi (foute) kerstpak! Ze verkopen al meer kerstpakken in Amerika dan dat ze in Europa doen. Fantastisch toch!

De pakken van Opposuits zijn tegenwoordig niet alleen in kerstpak design verkrijgbaar, maar de variaties zijn legio, voor ook nog eens een spectaculaire prijs. Je koopt al een Opposuits kerstpak vanaf € 74,95! Dan kan je natuurlijk kiezen voor een effen rood of groen pak, of een kerst ruitje gaan (hebben ze ook!).

Bij Opposuits wordt het echter wel erg verleidelijk om voor een iets spannender motief te kiezen bij het kiezen van een kerstpak. Rudolph is alom vertegenwoordigd, maar ook aan kerstboompjes, kousen en kerstmannen geen gebrek. Ga dus helemaal los en versier naast de kerstboom ook je eigen boom van een vent eens tijdens de kerstdagen. Je bestelt je Opposuits kerstpak hier.

fout kerstpak opposuits
ahhhhh

Andere pakken van Opposuits

Naast dat je een tof kerstpak kan scoren waar je helemaal de blits mee maakt zijn de pakken -zoals gezegd- ook in veel andere designs te krijgen tegenwoordig. We noemen ze even voor je op:

  • Star Wars pakken
  • Effen gekleurde pakken
  • Halloween pakken
  • Summer suits (pakken met een korte broek in fan-tas-tische designs)

Damespakken van Opposuits

Maar nog beter… ze hebben dit jaar ook aan de vrouwen gedacht! Ook al is het assortiment voor de vrouwen nog behoorlijk wat kleiner… ik ben er al helemaal happy mee. Weg glitterjurk en weg foute kersttrui. Ik ga dit jaar in een heus Opposuits dames kerstpak aan het kerstdiner verschijnen! Daarnaast denk ik ook dat ik me op deze manier laat zien op het nieuwsjaarsfeest van mijn lief zijn baas. Let shake some ass! Wat vind jij ervan?

Je besteld zo’n prachtig Opposuits kerstpak hier.

Een pak van ons hart

Ik vind zo’n kerstpak hilarisch en een enorme stap vooruit in het kerstgedruis zoals ik dat van vroeger uit ken. Geen standaard black tie meer, maar gezelligheid en een lach met stip op nummer één. We houden sowieso wel van mode met een knipoog. Dus waarom niet met kerstkleding tijdens de feestdagen? Met zo’n vrolijk kerstpak tover je zelfs een lach op het gezicht van je schoonmoeder (als ze humor heeft althans). En als ik ze allemaal goed bekijk dan heb ik er zelfs moeite mee om aan te geven welk kerstpak ik het mooiste vind.

Wat vind jij? Kan jij je voorstellen dat je je partner in zo’n opvallend pak gehesen krijgt? En zo ja, welke is dan jouw favoriet? En jijzelf, durf jij het aan?

Gaat zo’n pak jouw man nou wat te ver, dan hebben we nog wel een leuk anders-dan-anders idee. Al is de vraag of hij wel van glitterbaarden houdt als dit pak al te ver gaat. Wij vonden dat vorig jaar ook te gek om te doen!

3 gedachten over “Kerstpak van Opposuits: black tie kan echt niet meer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven