Kerstshoppen; tips en leuke ideeën om cadeautjes te shoppen

Het is alweer bijna zo ver: kerstmis! We houden er natuurlijk allemaal van om voorop te lopen wanneer het gaat om kerstinkopen en kerstshoppen. Want hoe eerder je erbij bent met het kopen van de kerstcadeautjes, hoe goedkoper je vaak uit bent.

Wil je dus op je uitgaven en je budget letten? Dan zorg je dat je bijtijds cadeautjes shopt.

Als je nog op zoek bent naar leuke en unieke cadeaus voor zowel je kinderen als jezelf, maar je kinderen hun verlanglijstje voor de kerstman nog niet hebben geschreven, dan is de oplossing eenvoudig. En eigenlijk ook als je zelf nog niet helemaal zeker weet wat je hebben wilt.

Doe inspiratie op uit de lijst kerstcadeaus die wij hebben samengesteld en maak deze komende kerstmis onvergetelijk!

kerstshoppen tips

Bijtijds kerstshoppen is slim, denk bijvoorbeeld aan Black Friday!

Vind je niets uit onderstaande lijst passend? Dan hebben we nog wat andere ideeën voor het kerstshoppen onderaan dit blog staan. Veel plezier met verkennen van de mogelijkheden en het opdoen van inspiratie! En zorg dat je niet last minute kerstcadeautjes hoeft in te slaan!

1. Kinder Creator Camera

Is jouw kind of zijn jouw kinderen net zo dol op YouTube en TikTok als de mijne? Dan is het misschien een idee de KidiZoom Creator Cam te bestellen tijdens het kerstshoppen.

Met deze tegen water bestendige camera kunnen kinderen in HD video’s opnemen en de camera heeft ook nog eens een ingebouwde microfoon.

Daarnaast bevat de camera functies om slowmotion beelden op te nemen, time-lapses te maken en kan men achteraf 20 verschillende achtergronden toevoegen aan opgenomen video’s.

Opgenomen videos kunnen alleen per USB-kabel worden overgedragen naar een laptop, PC of andere gegevensdrager dus als ouder hoef je niet bang te zijn dat je kind of kinderen zonder jouw weten video’s uploaden op het internet.  

2. Kerstshoppen voor Codeer Robot

Mocht(en) jouw kind of kinderen te lang achter de computer of andere toestellen met beeldscherm zitten, zonder echt wat te leren, dan is de Artie 3000 Coding Robot misschien wel het ideale kerstcadeau.

Met deze codeer robot leren kinderen spelenderwijs coderen, van de absolute basis tot geavanceerde Python en JavaScript scripts. De codeer robot is eenvoudig te bestellen op de bekendere e-commerce platformen en niet al te prijzig.

Zo kan je door het kerstshoppen het nuttige met het aangename verenigen. Een soortgelijke speelrobot hebben wij trouwens al eens eerder getest, de Mind Designer Robot.

3. Apple AirPods met Oplaad Etui voor de kerst shoppen

Je ziet bijna iedereen tegenwoordig met Apple AirPods oortjes in. Hebben jij of je partner de stap nog niet gemaakt en gebruikt een van jullie nog steeds ‘normale’ oortjes of koptelefoons? Dan is dit je reden om aan kerstshoppen te doen.

Trakteer jezelf of partner dan eens op de nieuwste technologie en haal deze kerst een set Apple AirPods met oplaadetui in huis.

Eventueel kun je Apple AirPods ook prima geven aan je kind(eren) als kerstcadeau. Mits zij natuurlijk wel oud genoeg te zijn om hier zorgvuldig mee om te gaan en deze niet kwijt te raken.

Je kunt deze oortjes bestellen op de Apple website, de grotere en bekendere e-commerce platformen of gewoon kopen in de winkel. Ook online heb je de optie de oortjes in te laten pakken in feestelijk cadeaupapier.

4. Adventskalender voor volwassenen

We horen je stiekem al denken: een adventskalender volwassenen, wat is dat nu weer? Welnu, als je graag de winter warm door wilt brengen en de kerst speelser dan ooit tevoren wilt maken, dan bevat deze kalender het volwassen speelgoed om exact dit mogelijk te maken.

24 Dagen lang is het iedere dag feest in de slaapkamer met deze speciale adventskalender, bekend van TV en bestseller in Scandinavië. 

De adventskalender is te bestellen voor €99 en bevat producten voor mannen, vrouwen en koppels ter waarde van €350. Ook bevat de adventskalender een gids die je helpt het beste uit de bijbehorende producten te halen. Wedden dat ook je partner zo zin krijgt in kerstshoppen?

5. Kerstshoppen voor een koekjesmaker

Deze 23-delige koekjesmakerset van Williams-Sonoma is het ideale cadeau voor zowel kinderen en volwassenen die van bakken houden.

De koekjesmaker wordt geleverd met 14 schijven met bomen, kransen, sneeuwmannen, zuurstokken en andere prachtige en bij de kerst passende ontwerpen.

Vul de cilindrische pers eenvoudig met je favoriete koekjesdeeg en druk het in de perfecte vorm om te bakken. De pers komt ook met een boekje vol decoratietips en heerlijke recepten.

Los van bovenstaande tips om te gaan kerstshoppen wil ik jullie graag nog wat extra inspiratie geven rondom kerst, kerstcadeautjes enzovoorts. Lees vooral onderstaande blogs nog even door:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven