Kersttrui contest, doe mee met deze hilarische wedstrijd!

Vorige week schreef ik een artikel over de foute kersttrui en eerlijk gezegd was ik verbaasd over alle enthousiaste reacties. Natuurlijk begint er dan bij mij gelijk weer een lampje te branden ergens bovenin 😉 , en word ik zelf meteen razend enthousiast over mijn idee, haha.

Misschien vinden jullie het helemaal niets, maar het leek mij zo ontzettend leuk om een foute kersttrui contest te houden. En natuurlijk valt er dan ook weer wat te winnen. We spreken gewoon hetvolgende af: Frank en ik trappen af in onze outfit, jullie volgen, ok ?

kersttrui

Kersttrui

Er zijn heel wat hypes te vinden zo rondom de kerst. De kerst BBQ is er één van, en daar schreven we gisteren nog over. En dan natuurlijk de kersttrui, die is werkelijk niet meer weg te denken. Een paar jaar heeft de hype ‘gesluimerd’ en werd de kersttrui als smakeloos weggehoond, maar de aanhouder wint! Hij is dit jaar helemaal doorgebroken.

Wat overigens ook handig is… de combinatie van de kerst BBQ en de kersttrui 😉 . Als je dan toch buiten moet staan, dan maar liever lekker warm aangekleed, niet?

Foute kersttrui contest

Hoe gaat deze kersttrui contest in zijn werk? Je plaatst een selfie op facebook van je foute kersttrui en tagged MamsatWork in je facebookpost. Daarnaast gebruik je (voor de zekerheid) ook de hashtags #foutekersttrui en #mamsatwork, zo weten we je post altijd terug te vinden.

De kersttrui contest loopt tot en met 1 Januari 2016, daarna gaan we ons verdiepen in 3 potentiële winnaars. De lezeressen mogen uiteindelijk de winnende foto kiezen!

Doe je mee? Lijkt me zóóó gezellig, al die foto’s met kersttruien 😉 ! Wat er te winnen valt dat hou ik nog even geheim 😀 .

5 gedachten over “Kersttrui contest, doe mee met deze hilarische wedstrijd!”

  1. Avatar foto
    Mona - Vandaagismooi.nl

    Zeker een hilarische wedstrijd haha, ziet er erg fout en daarom leuk uit! Ik kan niet mee doen, ik heb er geen 😉
    Fijne feestdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven