De #keytosurprise, met Kia een dag op stap!

Wat kan je toch een mazzel hebben als blogger. Ik neem jullie ‘even’ mee in mijn belevenissen van een paar weken geleden. Twee weken geleden heb ik me op zondag laten verleiden om een dag op stap te gaan met Kia. En een verleiding was het, want ik had totaal geen idee wat me te wachten stond. Alleen maar dat het ging om #keytosurprise, de slogan van Kia, maar that’s it. Nu hou ik best wel van verrassingen hoor, maar een hele dag ‘blokken’ voor Joost mag weten wat… dat vond ik zelf best lastig.

Ik kon er ook niets uitkrijgen, bij de KIA people. Heb er uiteraard mijn best voor gedaan, maar tevergeefs 😉 .

#keytosurprise kiadag

 

Afijn, de dag was daar en ik moest me al vroeg in de ochtend richting Breukelen begeven. Niet naast de deur, en na een gezellig feestje die avond ervoor voelde ik me lichtjes brak voordat ik de auto instapte. Drukke weken, hard werken, veel weg én feestjes eisen nu eenmaal hun tol op mijn leeftijd 😀 . Overigens niet alleen bij mij, want mijn partner in crime was net zo brak, en toch een tien-tal jaartjes jonger, dus eigenlijk had ik het nog niet zo slecht gedaan!

#keytosurprise… op weg!

Het automeisje (mijn partner voor die dag) leerde ik dus pas die ochtend kennen. Ik kwam aanrijden in mijn fiat500 en zij in een mega BMW die woest begon te brullen zodra ze het gaspedaal aanraakte. Uhm. Verschil moet er zijn zullen we maar zeggen. Uiteindelijk bleek het een testauto 😉 , maar ook dat is leuk! Onderstaande auto trof ik overigens in de showroom van Kia aan. Ook een beauty, vind je niet?

#keytosurprise showroom Kia

Goed. Terug naar Kia. Wat wilden ze van ons? Wij wisten beiden nog van niets, en dat zou nog wel even zo blijven… Binnen even kletsen met Tamara, de PR manager van Kia, maar nog steeds niets… uiteindelijk mochten we mee naar buiten en kregen we een enveloppe in onze handen geduwd met de sleutel van een Kia Sportage erin (toffe wagen). En toen… moesten we gaan rijden. Waarheen? Geen idee! Hoe lang? Ook geen idee! Al rijdende kwamen we erachter dat we via whatsapp op de hoogte gehouden werden en wat opdrachten moesten uitvoeren. Eén ervan was bijvoorbeeld om een selfie te maken met je favoriete onderdeel van de Kia Sportage. Daarvoor moest ik bijna onder het stuur duiken 😉 , maar uiteindelijk is het gelukt zoals je hierboven kan zien. Enig idee wat ik hier op de foto probeer te zetten (buiten mijn eigen hoofd uiteraard) ?

De #keytosurprise duurde zo ongeveer de hele dag. Van een ochtendje rondrijden, opdrachten uitvoeren, het Automeisje leren kennen en gezellig samen lunchen tot aan een wijntje op het terras van Down Under in Nieuwegein, bodyboarden en (helaas) de Kia Sportage weer inleveren op het einde van de dag. Dat was het in een notendop.

#keytosurprise_automeisje
Niet de meest florisante foto, maar vooruit!

De insteek van Kia was om ervoor te zorgen dat we verrast werden (ja duduh … #keytosurprise), nou, dat is gelukt! Buiten het feit dat ik lichtelijk spijt heb van het feit dat ik alleen maar op de bijrijdersstoel van de Kia Sportage heb gezeten (overigens geheel mijn eigen keus op dat moment), kan ik met recht zeggen dat ik me heb laten verrassen die dag. Hadden ze me van te voren gezegd dat we gingen bodyboarden… dan was ik daar waarschijnlijk niet blij van geworden, maar wat was het leuk! Op de spierpijn na, die ik nog 3 dagen gevoeld heb, maar dat even terzijde 😉 .

Zomaar spontaan een dag met iemand optrekken die je niet kent… ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Chi, Tamara en uiteraard Kia Motors Nederland, voor jullie cadeau! Ik kan de #keytosurprise niet anders noemen, want de hele dag voelde als een cadeautje met een leuk filmpje als aandenken van deze verrassende dag.

 

Winactie: Nog leuker is dat ik van Kia Motors ook een cadeautje mag weggeven! Bekijk het filmpje hierboven even, deel dit bericht via een van onderstaande social media knoppen én vergeet niet om even het filmpje te liken of je te abonneren! Vertel ons waarom jij wilt gaan bodyboarden! De winactie loopt tot 21 april 2016.

 

#keytosurprise

6 gedachten over “De #keytosurprise, met Kia een dag op stap!”

 1. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Erg leuk om een dagje te gaan bodyboarden !!.
  Ik waag graag een kansje 🙂

  Groetjes van Anneliese de Waal

 2. Avatar foto
  Bram Olearnik

  Lijkt me leuk om een dagje te gaan bodyboarden!
  Ik heb het vroeger veel gedaan maar is alweer lang geleden.
  Leuke prijsactie!

 3. In de zomer van 2015 zijn we op vakantie geweest in Portugal. Het bodyboard land bij uitstek. We hadden als gezin de smaak te pakken.
  Dit jaar hebben we een vakantie aan de Nederlandse kust in het vooruitzicht. Of we daar kunnen bodyboarden zoals in Portugal moet nog blijken. Het zou in ieder geval heerlijk zijn, om op kunstmatige golfen onze “techniek” wat bij te schaven! Wij willen Down Under!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven