Kids sneakers; 25+ modellen waarmee je je op school kan vertonen

Ik heb er jaren over gedaan om mijn voorliefde voor sneakers te ontwikkelen. Mijn dochter daarentegen… die heeft daar geen last van en kan niet genoeg krijgen van sneakers. Of het nu zomer of winter is, ze loopt op kids sneakers en het liefst heeft ze allerlei kleuren in de kast staan, passend bij iedere outfit. Je snapt het al… voldoende inspiratie om voor jullie de mooiste kids sneakers op een rijtje te zetten voor het nieuwe schooljaar!

Kids sneakers; de mooiste exemplaren op een rij

Het is overigens niet alleen een ‘ding’ van mijn dochter hoor. Ik zie momenteel al haar vriendinnen op kids sneakers rondlopen. Andere schoenen lijken helemaal uit de gratie. Uiteraard lopen sneakers heerlijk, ook voor kinderen. Wat ik soms zelf nog een beetje spannend vind is of deze sneakers nu eigenlijk wel zo goed zijn voor kinderen?

Zijn sneakers slecht voor je voeten?

Na het nodige speurwerk kom ik erachter dat -zoals ik al dacht- het niet aanbevolen wordt om dagelijks dezelfde sneakers te dragen. Ook niet voor kinderen dus. Het is helemaal niet verkeerd om sneakers te dragen, dat is geen probleem. Hou er alleen rekening mee dat het van belang is om met schoeisel af te wisselen. Dit geldt voor kinderen en hun kids sneakers, maar ook voor volwassenen. Meer weten over goede schoenen voor kinderen?

Afijn, nu je dat weet is het tijd voor de leukste kids sneakers  op een rijtje. Ik trap af met Lotte haar favorieten. Sneakers van Nike, mét air! Je kent het vast wel… zo’n zool waar lucht in zit. Ze schijnen heerlijk te lopen (al vanaf dag 1) én ze wordt er nog langer door ook 😉 .

Kids sneakers voor meisjes

kids sneakers

1. Nike air Max; kids sneaker met lucht

De zwarte Nike air Max die je links bovenin ziet, dat is Lotte haar favoriet, maar ik vond bij Sarenza nog veel meer top kids sneakers, tussen alle schoenen en andere accessoires voor het nieuwe schooljaar.

 

kindersneakers

2. Le Big kindersneakers

Le Big is een kinderkledingmerk wat ik zelf ook een tijd lang verkocht heb. Dit merk houdt van kleur, van kwaliteit én van glitters. Wat vind je van de glittervariant hier rechts onderin? Te gek toch! Gelukkig hebben ze nog veel meer keuze want ook al deze andere sneakers vind je hier online.

sneakers kids

3. Vans Sneakers voor kinderen

Dacht jij dat Kleertjes.com alleen maar kinderkleding verkocht? Mispoes! Naast 150 merken aan kinderkleding hebben ze ook hele toffe schoenen. Ik spotte bijvoorbeeld bovenstaande sneakers bij ze. Die roze Vans of die goudekleurige zijn toch mega? Een zoetsappig kleurtje, maar wél eentje die ontzettend leuk staat onder rokjes en jurkjes. Of gewoon onder een simpele jeans dat kan natuurlijk ook met deze kids sneakers.

1 gedachte over “Kids sneakers; 25+ modellen waarmee je je op school kan vertonen”

  1. Wat een leuke blog! Ik wist niet dat het niet goed is om vaak op dezelfde schoenen te lopen. Weer een leerpuntje dus! Toplijst voor sneakers voor kinderen ook. Ik vind het zelf altijd zo schattig, die kleine sneakers. Ik koop er zelf veel te veel voor mijn kleine meid haha!

    X Anne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven